Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + calefacció solar + caldera de gasoli d'alt rendiment a Petrer, Alacant

L'energia solar no cobreix la calefacció al 100% durant els dies d'hivern. Per aquest motiu, és necessari mantenir un equip auxiliar que garanteixi la cobertura de l'energia de forma independent a les condicions climàtiques.

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

Aigua solar en residència d'ancians

Sis de cada deu hospitals andalusos utilitzen energia solar per a generar aigua calenta

Aigua calenta solar en bloc de pisos a Hospitalet

La instal·lació d'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta és obligatòria en tot edifici espanyol de nova construcció

Aigua calenta solar en Gandía

Aigua solar mitjançant energia solar per a pis. La dolenta orientació de la teulada i l'escàs espai disponible va haver de suplir-se ajustant el col·lector per a aconseguir un millor posicionament.

Aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment + sòl radiant en el Baix Llobregat

El sòl radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Aigua calenta solar + Calefacció + Bomba de calor reversible + Fancoils en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Aigua calenta sanitària per a 5 persones

L'energia solar amb cognom: tèrmica o fotovoltaica

Instal·lació destacada
Fancoil
Fancoil Col·lector solar

Aigua calenta solar + Calefacció + Bomba de calor reversible + Fancoils en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Per a la climatització al llarg de tot l'any es va instal·lar una bomba de calor reversible, generadora tant de calor com de fred. L'aparell emissor és un fancoil, que ho travessen una sèrie de tubs pels quals discorre aigua calenta a l'hivern, i freda a l'estiu. Un ventilador intern emet la calor o el fred a l'ambient. La bomba de calor és un dispositiu d'alta eficiència que serveix tant per a refrigerar com per a calefactar, i també pot utilitzar-se per a l'aigua calenta de la casa. Un exemple de bombes de calor són l'aire condicionat i les neveres, encara que la millor forma d'aprofitar la seva eficiència és usar-lo com sistema generador principal de l'energia de l'habitatge.

Una bomba de calor genera fins a 5 unitats d'energia per cada unitat d'energia consumida (electricitat). Això es deu al fet que mou la calor d'un lloc a un altre. Per exemple, per a calefactar, pot absorver calor de l'exterior de la casa - i encara que sembli sorprenent, pot absober calor encara que en l'exterior la temperatura baixi de zero graus-. Parell que ens fem una idea, una caldera convencional produïx menys d'una unitat d'energia per cada unitat consumida per a funcionar.

Fins a fa poc, la societat occidental no li ha donat molta importància a aquest tipus d'eficiència energètica, però l'actual crisi mundial, la pujada dels preus de petroli, el canvi climàtic i la conscienciació generalitzada de la societat i de les institucions fan preveure que aquest tipus de dispositius té un gran futur davant si.

Idiomes
Segueix-nos