Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

Aigua calenta solar en Gandía

Aigua solar mitjançant energia solar per a pis. La dolenta orientació de la teulada i l'escàs espai disponible va haver de suplir-se ajustant el col·lector per a aconseguir un millor posicionament.

Instal·lació destacada
Energia solar a Petrer
Energia solar a Petrer Plaques solars a Petrer Instal·lació solar a Petrer Calefacció solar a Petrer Aigua calenta solar a Petrer Bomba hidràulica a Petrer Acumulador solar a Petrer

Aigua calenta solar + calefacció solar + caldera de gasoli d'alt rendiment a Petrer, Alacant

L'energia solar no cobreix la calefacció al 100% durant els dies d'hivern. Per aquest motiu, és necessari mantenir un equip auxiliar que garanteixi la cobertura de l'energia de forma independent a les condicions climàtiques.

Amb aquest objectiu, el nostre client ens va sol·licitar una caldera de gasoli d'alt rendiment.

Una instal·lació solar tèrmica necessita una mica més que unes plaques, tret que es tracti d'un sistema de termosifón, que és el més senzill i ecónomico -i també el més limitat. És necessària una sala de màquines on instal·lar el acumulador -dipòsit d'aigua que funciona com un termo, guardant la calor que proporcionen les plaques-, el sistema hidràulic, la bomba hidràulica i altres dispositius necessaris per a acumular l'energia.

Idiomes
Segueix-nos