Minihidràulica

Minihidràulica

A Soliclima sempre recomanem la millor opció per als nostres clients, després d'analitzar les possibilitats energètiques que els oferix el seu entorn. No en tots els llocs hi ha suficient sol o vent, però de vegades sí tenim disponible la llera d'un petit riu. En aquest cas, la millor opció és utilitzar l'energia hidrohidráulica, atès que l'aigua baixa sense interrupcions per la llera, de dia i de nit, de manera que assegurem un subministrament d'electricitat regular.

Su navegador no soporta o no tiene activado Flash y no puede interactuar con la infografia.
Minihidràulica

Minihidràulica

Amb una instal·lació minihidràulica, ens assegurem el subministrament d'electricitat durant 24 hores al dia, 365 dies a l'any. Per a l'ús de les nostres microturbinas no necessitem la construcció de cap presa; és suficient amb una petita canalització que derivi una petita part de l'aigua.

Tipus d'aplicacions en Minihidràulica

Electrificació d'edificis aïllats

L'energia minihidráulica ens permet electrificar una cabanya, un refugi o un hotel rural aïllats de la xarxa garantint el subministrament les 24 h del dia i tots els dies de l'any.


Venda d'electricitat a la companyia elèctrica

Per a la venda d'electricitat a la companyia elèctrica hem d'usar producte de qualitat que ens aportin un alt rendiment i gran fiabilitat, d'aquesta manera obtindrem el major benefici possible i contribuirem que la societat usi energies netes.


Soliclima promou la utilització de fonts d'energia renovables que faciliten la indepencia dels combustibles fòssils i, conseqüentment, de la situació política i econòmica internarnacional. Depenent de les necessitats energètiques del nostre client, es pot combinar l'electricitat minieólica amb altres fonts renovables, com la biomassa, l'energia eòlica o l'energia solar. Una central hidràulica és considerada minihidráulica quan no supera els 10 MW de potència o quan es cosntruye una presa que no supera els 15 m. d'altura. La minihidráulica és molt útil per al subministrament de petits pobles aïllats en la muntanya.

boletin de noticias

Apunti's al nostre butlletí de noticies News Soliclima

Idiomes
Segueix-nos