Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Indústria

Terra radiant per a nau industrial descoberta

Una de les aplicacions de la terra radiant a nivell industrial és la del sistema de calefacció dels productes comercialitzats per l'empresa.

Aigua calenta col·lectiva per a nau industrial

Instal·lació per a aigua calenta comunitària en nau industrial amb 6 col·lectors tèrmics plans.

Instal·lació destacada
Climatització amb terra radiant
Climatització amb terra radiant Terra radiant instal·lat instal·ladors-terra-radiant.jpg Instal·lació de terra radiant Terra radiant industrial

Terra radiant per a nau industrial descoberta

Una de les aplicacions de la terra radiant a nivell industrial és la del sistema de calefacció dels productes comercialitzats per l'empresa.

En aquest cas, s'ha usat per a l'assecat de bigues de formigó. També s'ha aplicat aquest sistema per a l'assecat de peces metàl·liques.

Podem observar diverses fotos amb l'estructura de col·lectors i de tubs. A causa de els alts costos que suposen els combustibles fòssils, i també en part a causa de la major consciència ecològica en la societat civil a causa de la constatació del canvi climàtic, moltes empreses comencen a interessar-se per les energies renovables i per l'eficiència energètica per a aplicar-les en la seva activitat econòmica.

L'energia solar, per exemple, ha despertat molt interès en empreses de l'hostaleria, a causa de els estalvis de cost que suposa la generació d'aigua calenta per a les dutxes i les aixetes. Instal·lacions col·lectives tals com hospitals, residències, col·legis i poliesportius també es troben entre els nostres clients.

De fet, a Andalusia existeix una normativa que obliga a tots els hospitals a generar aigua calenta mitjançant energia solar. També els processos industrials poden beneficiar-se de l'ús d'aquesta renovable, especialment quan la seva activitat requereix de grans neteges diàries, per exemple en la indústria cárnica. En aquest cas, una empresa s'ha interessat pel sòl radiant com sistema d'assecat per als seus productes metalúrgics. El sòl radiant, convencionalment, es tracta d'un sistema altament eficient per a la calefacció de la casa

Idiomes
Segueix-nos