Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + calefacció solar + caldera de gasoli d'alt rendiment a Petrer, Alacant

L'energia solar no cobreix la calefacció al 100% durant els dies d'hivern. Per aquest motiu, és necessari mantenir un equip auxiliar que garanteixi la cobertura de l'energia de forma independent a les condicions climàtiques.

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

Aigua solar en residència d'ancians

Sis de cada deu hospitals andalusos utilitzen energia solar per a generar aigua calenta

Aigua calenta solar en bloc de pisos a Hospitalet

La instal·lació d'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta és obligatòria en tot edifici espanyol de nova construcció

Aigua calenta solar en Gandía

Aigua solar mitjançant energia solar per a pis. La dolenta orientació de la teulada i l'escàs espai disponible va haver de suplir-se ajustant el col·lector per a aconseguir un millor posicionament.

Aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment + sòl radiant en el Baix Llobregat

El sòl radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Aigua calenta solar + Calefacció + Bomba de calor reversible + Fancoils en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Aigua calenta sanitària per a 5 persones

L'energia solar amb cognom: tèrmica o fotovoltaica

Instal·lació destacada
Aigua calenta solar a Sabadelll
Aigua calenta solar a Sabadelll Energia solar a Sabadell

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

L'energia solar només és una més de les diferents renovables que podem aprofitar en la vida quotidiana. Existeixen diferents tipus d'energia solar.

La tèrmica aprofita la calor del sol per a l'aigua calenta i/o la calefacció. La fotovoltaica genera electricitat, encara que no s'utilitza en habitatges convencionals, només en plantes de generació per a la venda d'electricitat o en habitatges rurals que no poden connectar-se a la xarxa nacional d'electricitat. La fotovoltaica, no obstant això, sí que pot aprofitar-se per a petits usos quotidians. Existeixen per exemple carregadors solars per al mòbil o per a piles recargables. Es poden comprar forns solars o cuines solars que funcionen de debò i que es poden dur de picnic o usar a casa com alternativa a la barbacoa. Si vostè volgués, fins i tot podria fer una cuina instal·lada a casa que funcionés només a força de solar -en la nostra latitud, ens ho podem permetre. Els fabricants cada vegada les hi enginyen més, i fins i tot ja podem comprar un mòbil de Samsung que duu un minipanel fotovoltaic incorporat en la part del darrere de l'aparell. Billabong s'ha tret de la màniga un vestit de neopreno que es manté calent gràcies a la solar -encara que no ha aclarit com ho fa-.

Idiomes
Segueix-nos