Empresa

Empresa

L'home creia que la Terra era una font inexhaurible de recursos, i que les seves accions sobre ella no tindrien conseqüències. Però les conseqüències van començar a arribar, i pocs ho van creure al principi. Només uns pocs van poder preveure el que ara tots donem per fet, i almenys van fer quelcom per prevenir el que s'acostava. Soliclima va ser una d'aquestes poques pioneres.

Soliclima, empresa pionera de l'energia solar

En els últims anys, la comunitat internacional s'ha fet conscient de la necessitat de frenar un canvi climàtic la realitat del qual és ja acceptada per tots. En aquest context, la demanda d'energies renovables i d'ajudes públiques ha anat augmentant constantment, amb la qual cosa cada vegada és major el nombre tant de particulars com d'empreses que sol·licita aquest tipus d'instal·lacions.

Soliclima està especialitzada en la instal·lació de tot tipus d'energies renovables, especialment l'energia solar i eòlica; el nostre treball està avalat per equip de professionals amb anys d'experiència en el sector, centenars d'instal·lacions i clients satisfets al llarg de tot el territori espanyol. Les nostres instal·lacions són d'ús senzill per al client, que no ha de preocupar-se pel manteniment, del que ens encarreguem nosaltres mateixos.

Utilitzar energia solar o altre tipus de renovables o de dispositius d'eficiència energètica implica no només un benefici econòmic per a l'usuari, sinó també un servei al planeta, a la societat i a les generacions futures. Soliclima sempre ha treballat per a fomentar el desenvolupament sostenible perquè ens interessem perquè els nostres fills tinguin el millor futur possible. Per això ens dediquem a cuidar del present.

Instal·lador d'energia solar
Idiomes
Segueix-nos