Calderes

Calderes

Les calderes de baix consum o alt rendiment conten amb una avançada tecnologia que els permet aprofitar al màxim l'energia i estalviar entre un 20% i un 40% de combustible. Per al seu funcionament, utilitzen les energies fòssils convencionals (gasoli o gas natural). Poden integrar-se perfectament a qualsevol sistema de calefacció instal·lat, ocupant el lloc de l'antiga caldera.

Su navegador no soporta o no tiene activado Flash y no puede interactuar con la infografia.
Calderes

Calderes

Soliclima no destaca únicament per la utilització de les energies renovables en les seves instal·lacions; estem especialitzats també a optimitzar al màxim l'ús de l'energia, i un dels nostres recursos és utilitzar en les nostres solucions energètiques només calderes d'alt rendiment, tant de gas com de gasoli.

Les nostres calderes es conten entre les marques de més renom a nivell internacional, tals menjo Wolf o Buderus, que funcionen amb la tecnologia més avançada, estalviant fins a un 40% d'energia en comparació de les calderes convencionals.

Tipus d'aplicacions en Calderes

Calderes de condensació de gas

Funcionen amb gas i aconsegueixen rendiments sobre el PCI al voltant del 109%. Comparant-les amb una caldera convencional s'aconsegueix fins a un 40% d'estalvi. El secret de tan alta eficiència és que aconsegueixen refredar els fums de sortida fins a condensar-los, operació que no pot fer-se amb altre tipus de combustible per perill de corrosió.


Caldera de gasoli de baixa temperatura

Funcionen amb gas-oil i aconsegueixen un rendiment estacionari proper al 94%, amb el que s'aconsegueix fins a un 20% d'estalvi en comparació d'una caldera convencional.


Funcionament de la caldera de gas d'al rendimient

Les calderes d'alt rendiment a gas aprofiten calor residual del fum generat per a la calefacció. La seva grandària és més petit que el d'altres calderes de potència similar, el que permet optimitzar l'espai de l'habitatge. El fum de la caldera és expulsada a l'exterior a una temperatura que oscil·la entre els 150º i els 200; en les calderes de condensació s'aprofita aquesta calor residual per a la calefacció, i el fum emès surt a solo 55ºC.

Això suposa un estalvi d'un 11% de combustible. És aquest el motiu pel qual el rendiment d'aquestes calderes és d'un 106% enfront de les convencionals; no és que generin més energia que la qual duu el combustible, sinó que les convencionals no conten en el seu rendiment amb la calor generada pel fum, mentre que les de condensació sí ho fan. Quan s'utilitza aquest tipus de calderes en combinació amb el sòl radiant, l'aigua de tornada, és a dir, l'aigua del circuit de calefacció que torna a la caldera per a ser escalfada, ha d'estar a una temperatura inferior als 50º.

Això la fa idònia per a combinar amb el sistema de calefacció de sòl radiant. La caldera consta d'una càmera de combustió on es troba el combustible, que en el cas de ser gas o gasoli, produïx una flama des d'un cremador. Els cremadors impulsen dintre de la caldera una barreja d'aire i combustibles líquids o gasosos.

Calderas de alto rendimiento; ahorro de energía

Amb una flama pilot es consumeix la barreja generant la flama dintre de la càmera de combustió. La funció del cremador és també regular la flama d'acord a les necessitats de la caldera, per mitjà d'un control electrònic de vàlvules i bombes d'impulsió.

Aquests cremadors posseïxen mecanisme de seguretat que tallen el funcionament quan es produïxen problemes amb la combustió, per exemple quan no accedeix quantitat suficient d'aire o quan la temperatura de l'aigua s'eleva més del normal. A través de les xemeneies s'evacuen els gasos cremats produïts en la caldera. L'expulsió dels fums es produïx per la diferència de temperatures entre la part inferior, a la sortida de la caldera i la part superior on la temperatura és més freda.

L'aire calent, per l'efecte de tir, tendeix a pujar; major serà el tir com més alta sigui la xemeneia.

Instalación destacada

Aigua calenta i calefacció solar amb terra radiant i caldera d'alt rendiment

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera d'alt rendiment.

->Veure instal·lació

boletin de noticias

Apunti's al nostre butlletí de noticies News Soliclima

Idiomes
Segueix-nos