Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

Aigua calenta solar en Gandía

Aigua solar mitjançant energia solar per a pis. La dolenta orientació de la teulada i l'escàs espai disponible va haver de suplir-se ajustant el col·lector per a aconseguir un millor posicionament.

Instal·lació destacada
Panells solars a l'Hospitalet
Panells solars a l'Hospitalet Plaques solars a l'Hospitaler Energia solar a l'Hospitalet

Aigua calenta solar en bloc de pisos a Hospitalet

La instal·lació d'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta és obligatòria en tot edifici espanyol de nova construcció

I els construídos poden disposar de subvencions per a la instal·lació. Cada comunitat autònoma realitza una convocatòria anual per a atorgar aquestes ajudes econòmiques.

L'energia solar tèrmica consisteix en l'aprofitament de la radiació solar per a generar calor. Aquesta calor es transmet des d'unes plaques solars fins al circuit d'aigua potable.

També es pot aprofitar per a la calefacció, encara que en aquest cas no s'arriba a una cobertura del 100%. Altre tipus d'energia és la solar fotovoltaica, encara que aquesta genera electricitat i no s'utilitza en habitatges convencionals, sinó en habitatges rurals o en plantes especialitzades en la producció elèctrica.

Les plaques o panells solars poden ser fotovoltaics o tèrmics. Quan es parla de mòduls, ens vam referir sempre a plaques fotovoltaiques, i quan vam parlar de col·lectors, ens refiermos a les plaques tèrmiques.

Idiomes
Segueix-nos