Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + calefacció solar + caldera de gasoli d'alt rendiment a Petrer, Alacant

L'energia solar no cobreix la calefacció al 100% durant els dies d'hivern. Per aquest motiu, és necessari mantenir un equip auxiliar que garanteixi la cobertura de l'energia de forma independent a les condicions climàtiques.

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

Aigua solar en residència d'ancians

Sis de cada deu hospitals andalusos utilitzen energia solar per a generar aigua calenta

Aigua calenta solar en bloc de pisos a Hospitalet

La instal·lació d'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta és obligatòria en tot edifici espanyol de nova construcció

Aigua calenta solar en Gandía

Aigua solar mitjançant energia solar per a pis. La dolenta orientació de la teulada i l'escàs espai disponible va haver de suplir-se ajustant el col·lector per a aconseguir un millor posicionament.

Aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment + sòl radiant en el Baix Llobregat

El sòl radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Aigua calenta solar + Calefacció + Bomba de calor reversible + Fancoils en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Aigua calenta sanitària per a 5 persones

L'energia solar amb cognom: tèrmica o fotovoltaica

Instal·lació destacada
Energia solar a Llobregat
Energia solar a Llobregat Bomba hidràulica a Llobregat Aigua calenta solar a Llobregat Plaques solars a Llobregat Calefacció solar a Llobregat Acumulador solar a Llobregat Calderes de gasoil a Llobregat

Aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment + sòl radiant en el Baix Llobregat

El sòl radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Consisteix en un circuit hidràulic que circula sota el sòl de l'habitatge en forma de eses i a través del com circula un fluído que ha estat prèviament refrigerat o calefactado. La temperatura de treball del sòl radiant és molt més baixa que la del radiador degut al fet que, a cobrir una superfície tan gran, no necessita emetre la calor des d'un punt concret, com en el cas dels radiadors.

Altres avantatges respecte als radiadors són, per exemple, que no la calor és més homogéno i està més prop del cos. El radiador ha d'escalfar tot el volum de l'habitació, perquè és una superfície petita que no sempre queda prop del cos dels habitants, i a més la calor tendeix a pujar cap amunt, amb la qual cosa el sostre de l'habitació sempre està més calenta que el sòl, que és on ens trobem.

En el cas del sòl radiant, la calor també tendeix a pujar cap amunt, però atès que cobreix tota la superfície de l'habitació, vam rebre la calor sempre estiguem on estiguem. A més, el sòl radiant no es veu ni suposa un entrebanc a l'hora de col·locar els mobles o moure'ns per l'habitació.

Idiomes
Segueix-nos