Concentrador solar

Concentrador solar

El món s'enfronta a un gran repte: canviar el model energètic, passant del consum basat en els combustibles fòssils, a les energies renovables. Els combustibles fòssils són limitats i algun dia s'esgotaran. El sol, no obstant això, continuarà brillant durant cinc milions més d'anys. L'energia solar és el futur, i el nostre concentrador és el futur de l'energia solar, perquè concentra i transforma l'energia solar en electricitat i calor.

Su navegador no soporta o no tiene activado Flash y no puede interactuar con la infografia.
Concentrador solar

Concentrador solar

Es tracta d'un sistema híbrid que permet aconseguir dos tipus d'aplicacions distintes: calor (per a calefacció i aigua calenta sanitària) i electricitat (que pot vendre's a la companyia elèctrica).

Tipus d'aplicacions en Concentrador solar

Aigua calienta solar

Els concentradores cilíndrics fan passar un fluid per un petit tub on es concentrarà la calor provocant que aquest s'escalfi i puguem obtenir aigua calenta domèstica.


Calefacció

Consisteix a aprofitar el fluid calefactado per a distribuir-lo al llarg del sistema de calefacció instal·lat, ja sigui radiadors, terra radiant, o altre.


Venda d'electricitat a la companyia elèctrica

L'experiència en tot tipus d'instal·lacions ens permet dissenyar i adaptar la instal·lació perquè es pugui vendre la major quantitat d'energia. Per això només utilitzem els millors productes del mercat, escollint els concentradores més prestigiosos i de major qualitat que ens ofreceran un rendiment molt alt.


La revolucionària idea després d'aquest producte és disposar en un sol producte que concentra l'energia solar i produïx simultàniament calor i electricitat, per primera vegada en tot el món. Aquest és el resultat de molts anys d'investigació i proves.

Concentrador solar en Barcelona

Aquest producte ha rebut diversos premis, com per exemple el Sustainable Stockholm Award -que va ser rebut directament de la seva majestat, Carlos Gustavo XVI-, i el premi de WWF Carl Mannerfeldt.

El producte consisteix en un concentrador cilíndric -parabòlic que concentra la llum del sol deu vegades sobre el receptor. Està equipat amb l'última tecnologia fotovoltaica i amb un sistema de seguiment solar. El sistema de seguiment té incorporat un programa que permet protegir les cèl·lules fotovoltaiques del sobrecalentamiento o de les tempestes. Si el sensor detectar un excés de temperatura, el seguidor desvia l'aparell del sol directe de forma directa. També disposa d'un servidor integrat, de manera que és possible el control remot de la instal·lació a través d'internet.

Avantatges del concentrador solar 

- Amb un sol mòdul es genera simultàniament calor i electricitat

- S'optimitza l'espai disponible en la teulada per a la màxima obtenció energètica

- Rep la màxima radiació possible gràcies al seu sistema de seguiment solar.

- Els costos d'instal·lació també es reduïxen, gràcies a que és necessària menys canonada i cablejat.

- És fàcil d'instal·lar.

- Produïx més tèrmica que un col·lector convencional

- Està dissenyat de manera que resulta fàcil canviar components, per al cas que apareguin cèl·lules fotovoltaiques més eficients en un futur, que és una mica que segur que ocorrerà

- És capaç de generar de forma estable calor a una temperatura que ronda els 70 o 70ºC. * No existeix risc de sobrecalentamiento gràcies als seus sistemes de control * Es produïx en diferents longituds que es poden combinar per a formar files i optimitzar així l'espai de la teulada.

boletin de noticias

Apunti's al nostre butlletí de noticies News Soliclima

Idiomes
Segueix-nos