Climatització Piscines

Climatització Piscines

Tant per a piscines cobertes com descobertes, utilitzar energia solar tèrmica per a escalfar-les és l'opció més rendible. És molt útil en el cas de piscines descobertes, ja que augmentant la temperatura de l'aigua uns pocs graus, s'aconsegueix allargar el seu període d'utilització. Instal·lar col·lectors solars per a escalfar l'aigua de la piscina és una forma senzilla, econòmica i ecològica de fer-lo. El benefici que aporta i el millor confort no van a costa d'augmentar el consum energètic ni les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Su navegador no soporta o no tiene activado Flash y no puede interactuar con la infografia.
Climatització Piscines

Climatització Piscines

La climatització de piscines ens permetrà escalfar l'aigua d'una piscina mitjançant la instal·lació d'energia renovable que millor s'adapti a cada lloc. Així, podem allargar la temporada de bany i millorar el confort de la seva piscina de la forma més econòmica, aprofitant l'aigua calenta sobrant en els mesos d'estiu.

Tipus d'aplicacions en Climatització Piscines

Piscines cobertas

Per a climatizar una piscina coberta es necessita gran quantitat d'energia. Usar un equip eficient i respectuós amb el medioambient és molt important. Es pot optar per col·lectors solars o per les bombes de calor més eficients del mercat estalviant al màxim en el consum elèctric.


Piscines descobertas

Invertir en una piscina exterior pot resultar més rendible si aquesta es pot utilitzar durant un major període de temps i no només en els més calorosos.


Climatització de piscines descobertes mitjançant energia solarEn Soliclima vam dissenyar la millor opció per a climatizar piscines exteriors i interiors. En la climatització d'una piscina interior es poden usar tant col·lectors solars com les bombes de calor més eficients del mercat estalviant al màxim en el consum elèctric. Instal·lem col·lectors solars de polipropileno a molt baix cost o utilitzem l'aigua calenta sobrant generada pels col·lectors solars tèrmics a l'estiu per a escalfar una piscina exterior. Per a qualsevol instal·lació de climatització d'una piscina interior serà necessari un equip de deshumidificación per a reduir la humitat de l'ambient evitant danys en parets i mobiliari.

boletin de noticias

Apunti's al nostre butlletí de noticies News Soliclima

Telèfons:
Idiomes
Segueix-nos