Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + calefacció solar + caldera de gasoli d'alt rendiment a Petrer, Alacant

L'energia solar no cobreix la calefacció al 100% durant els dies d'hivern. Per aquest motiu, és necessari mantenir un equip auxiliar que garanteixi la cobertura de l'energia de forma independent a les condicions climàtiques.

Energía solar a Sabadell, Barcelona

L'aprofitament de l'energia solar reduïx les emissions de CO2, ens ajuda a conservar el medi ambient, i a més ens estalvia costos d'energia. Concretament, fins a un 90% dels costos generats per l'aigua calenta al llarg de l'any

Aigua solar en residència d'ancians

Sis de cada deu hospitals andalusos utilitzen energia solar per a generar aigua calenta

Aigua calenta solar en bloc de pisos a Hospitalet

La instal·lació d'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta és obligatòria en tot edifici espanyol de nova construcció

Aigua calenta solar en Gandía

Aigua solar mitjançant energia solar per a pis. La dolenta orientació de la teulada i l'escàs espai disponible va haver de suplir-se ajustant el col·lector per a aconseguir un millor posicionament.

Aigua calenta solar + caldera de gasóil d'alt rendiment + sòl radiant en el Baix Llobregat

El sòl radiant és el sistema més confortable que existeix com forma de calefacció i refrigeració. És semblat a les glòries utilitzades a Castella doncs funciona segons el mateix principi, encara que lògicament, és un sistema modern i tecnològicament d'allò més avançat.

Aigua calenta solar + Calefacció + Bomba de calor reversible + Fancoils en Segur de Calafell, Tarragona

En què consisteix la bomba de calor

Aigua calenta sanitària per a 5 persones

L'energia solar amb cognom: tèrmica o fotovoltaica

Instal·lació destacada
Aigua solar a residencia
Aigua solar a residencia

Aigua solar en residència d'ancians

Sis de cada deu hospitals andalusos utilitzen energia solar per a generar aigua calenta

La Llei de Foment de les Energies Renovables i de l'Estalvi i l'Eficiència Energètica d'Andalusia ha imposat per normativa l'aprofitament d'aquesta renovable en els hospitals d'aquesta autonomia.

En la resta de l'estat encara no és obligatori, però el gran avantatge que suposa l'aigua calenta solar pot conduir a altres institucions a prendre mesures d'aquest tipus. De fet, són cada vegada més les empreses interessades a utilitzar aquest recurs. L'aigua calenta generada mitjançant tèrmica pot aprofitar-se especialment en l'hostaleria, residències, hospitals, poliesportius i en general, en tota empresa que disposi de dutxes per als seus empleats, contribuint a la reducció dels costos energètics. No només per a les dutxes pot aprofitar-se. També hi ha qui la utilitza en processos industrials, per exemple per a processos que requereixen neteges amb aigua calenta.

Idiomes
Segueix-nos