Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar a València

La instal·lació s'ha realitzat per a un complex de 32 habitatges adossades, cada habitatge disposa d'un termosifón Soliclima de 200 litres.

Instal·lació destacada
Calefacció solar a Besalu
Calefacció solar a Besalu Plaques solars a Besalu Instal·lació solar a Besalu Acumulador solar a Besalu Aigua calenta solar a Besalu Energia solar a Besalu

Aigua calenta mitjançant energia solar en Besalu + instal·lació elèctrica

L'energia solar tèrmica no s'utilitza únicament per a generar aigua calenta d'ús domèstic. També pot aprofitar-se per a processos productius, per exemple per a escalfar aigua utilitzada per a rentar les instal·lacions agropecuàries.

Els col·lectors solars de tub de buit arriben a temperatures més elevades que els plànols, a causa del major aïllament que li assegura mantenir els tubs d'aigua envoltats de buit. Moltes empreses comencen a ser conscients de l'avantatge que suposa aprofitar el sol per a estalviar costos de producció. Els hotels, campings, hospitals, poliesportius i altres empreses orientades a albergar grups poden aprofitar-la per a generar aigua calenta per a les dutxes.

Empreses situades en polígons també han començat a interessar-se en aquest tipus d'instal·lació amb el mateix motiu, però hem de recordar que l'aigua calenta pot aprofitar-se per al que es desitgi, no només per a l'aigua de les dutxes, sinó també per als processos productius. Diversos dels nostres clients ens ho han sol·licitat per a processos de neteja en el seu procés de producció, per exemple empreses cárnicas. En la instal·lació que ens ocupa, l'aigua calenta solar va ser sol·licitada per a fer neteges en la indústria agropecuària.

Idiomes
Segueix-nos