Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Climatització a Rubí
Climatització a Rubí Plaques solars a Rubí Aigua solar a Rubí

Aigua calenta mitjançant energia solar + bomba de calor reversible + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Com la instalción d'una placa convencional no seria efectiva, s'ha optat per instal·lar una placa amb tubs de buit, capaç d'arribar a temperatures superiors als 100ºC .

La sala de màquines contava amb la seva corresponent acumulador i equip hidràulic. Per a la climatització al llarg de tot l'any es va instal·lar una bomba de calor reversible, és a dir, generadora tant de calor com de fred. Les bombes de calor són un aparell altament eficient que no resulten molt conegudes per part del públic en general.

Consisteixen en un aparell que abserve calor o fred de l'entorn, aprofitant-lo al nostre favor. Un aire condicionat per exemple es basa en la bomba de calor, però és un sistema que només produïx refrigeració. Instal·lant una bomba de calor reversible i un poc més potent podem generar també calefacció i aigua calenta d'una forma molt més eficient que a través de les calderes convencionals.

Idiomes
Segueix-nos