Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Climatització de piscina + aigua calenta solar per a 4 persones

La falta d'espai en la teulada va conduir a col·locar les plaques en el jardí; fossin col·locades calculant que mai donés ombra sobre les mateixes.

Aigua calenta mitjançant energia solar per a 3-4 persones amb termosifón a Petrer, Alacant

Els panells solars tèrmics amb acumulador incorporat són de gran utilitat en situacions de falta d'espai o on es requereix poca generació d'aigua calenta.

Aigua calenta mitjançant energia solar + bomba de calor reversible + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Termosifón para habitatge unifamiliar a La Vila Joiosa(Alacant)

Instal·lació d'un termosifón Soliclima para aigualeix calent sanitària per a 4 persones, en habitatge unifamiliar.

Energia solar en bloc de cases a Sabadell

Una solució alternativa a la sala de màquines

Energia solar per a aigua calenta a Capellades, Anoia

L'energia solar pot aprofitar-se des de fa més d'un segle.

Aigua calenta mitjançant energia solar amb tubs de buit + caldera de gasoli a Abrera, Barcelona

Plaques, mòduls, panells i col·lectors

Energia solar per a aigua calenta a Sabadell

Les calderes de condensació, el complement ideal per a l'energia solar

Instal·lació destacada
Climatització a Rubí
Climatització a Rubí Plaques solars a Rubí Aigua solar a Rubí

Aigua calenta mitjançant energia solar + bomba de calor reversible + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Com la instalción d'una placa convencional no seria efectiva, s'ha optat per instal·lar una placa amb tubs de buit, capaç d'arribar a temperatures superiors als 100ºC .

La sala de màquines contava amb la seva corresponent acumulador i equip hidràulic. Per a la climatització al llarg de tot l'any es va instal·lar una bomba de calor reversible, és a dir, generadora tant de calor com de fred. Les bombes de calor són un aparell altament eficient que no resulten molt conegudes per part del públic en general.

Consisteixen en un aparell que abserve calor o fred de l'entorn, aprofitant-lo al nostre favor. Un aire condicionat per exemple es basa en la bomba de calor, però és un sistema que només produïx refrigeració. Instal·lant una bomba de calor reversible i un poc més potent podem generar també calefacció i aigua calenta d'una forma molt més eficient que a través de les calderes convencionals.

Idiomes
Segueix-nos