Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Climatització de piscina + aigua calenta solar per a 4 persones

La falta d'espai en la teulada va conduir a col·locar les plaques en el jardí; fossin col·locades calculant que mai donés ombra sobre les mateixes.

Aigua calenta mitjançant energia solar per a 3-4 persones amb termosifón a Petrer, Alacant

Els panells solars tèrmics amb acumulador incorporat són de gran utilitat en situacions de falta d'espai o on es requereix poca generació d'aigua calenta.

Aigua calenta mitjançant energia solar + bomba de calor reversible + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Termosifón para habitatge unifamiliar a La Vila Joiosa(Alacant)

Instal·lació d'un termosifón Soliclima para aigualeix calent sanitària per a 4 persones, en habitatge unifamiliar.

Energia solar en bloc de cases a Sabadell

Una solució alternativa a la sala de màquines

Energia solar per a aigua calenta a Capellades, Anoia

L'energia solar pot aprofitar-se des de fa més d'un segle.

Aigua calenta mitjançant energia solar amb tubs de buit + caldera de gasoli a Abrera, Barcelona

Plaques, mòduls, panells i col·lectors

Energia solar per a aigua calenta a Sabadell

Les calderes de condensació, el complement ideal per a l'energia solar

Instal·lació destacada
Energia solar a Abrera
Energia solar a Abrera Plaques solars a Abrera Panells solars a Abrera Instal·lació solar a Abrera Aigua solar a Abrera Caldera de gasoli a Abrera Sistemes hidràulics a Abrera

Aigua calenta mitjançant energia solar amb tubs de buit + caldera de gasoli a Abrera, Barcelona

Plaques, mòduls, panells i col·lectors

Existeixen diverses denominacions per a les plaques utilitzades en energia solar. Algunes són sinònims i unes altres no. Panell i placa són sinònims, i ambdós poden referir-se tant a plaques utilitzades per a generar aigua calenta (energia solar tèrmica) o per a generar electricitat (energia solar fotovoltaica)

Els mòduls es refereixen només als fotovoltaics, i els col·lectors són només utilitzats per a designar a les plaques que s'utilitzen en energia solar tèrmica. Els mòduls fotovoltaics actuals es basen en la seva major part en un semiconductor de silici, encara que estan sorgint noves alternatives que probablement substituiran a mitjà termini a aquesta opció, que planteja el problema de l'escassesa del material.

Els col·lectors solars són un compartiment a través del com discorre un circuit hidràulic tancat que després arriba al dipòsit d'aigua potable i transmet la calor generada en els col·lectors. Existeix una variant, els col·lectors -plaques o panells- de tubs de va buidar. El seu aspecte és disntinto, no són quadres plans, sinó que consten d'una sèrie de tubs de cristall posats en fila a través dels quals discorre la canonada del circuit hidràulic.

Aquests tubs de cristall estan tancats hermèticament i en el seu interior s'ha fet el buit. A causa de aquesta circumstància, la seva capacitat d'aïllament és molt més elevada que els col·lectors normals, i eleven l'aigua a una temperatura més elevada. S'utilitzen en casos distints: per a generar calefacció, quan l'orientació de la teulada no és propícia o quan es requereix una temperatura més elevada per a utilitzar l'aigua en processos industrials. En aquesta instal·lació s'han utilitzat col·lectors de tubs de buit

Idiomes
Segueix-nos