Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Col·lectors solars a Sabadell
Col·lectors solars a Sabadell Instal·lacions solars a Sabadell Instal·ladors solars a Sabadell

Energia solar per a aigua calenta a Sabadell

Les calderes de condensació, el complement ideal per a l'energia solar

L'energia solar no és l'única manera d'estalviar costos de combustible. Existeixen moltes més opcions per a estalviar en energia en la llar. Soliclima de fet no és una empresa exclusivament dedicada a l'energia solar. Aquest és un el nostre productes més demandat, i també un dels primers que va adoptar Soliclima, però oferim també altres solucions d'estalvi energètic. Una d'aquestes opcions són les calderes de gas de condensació, que arriben a rendiments de fins a un 109%.

Aquest percentatge no es deu al fet que produeixin més energia de la qual consumeixen, sinó que es comptabilitza la calor present en el fum, que altres calderes no comptabilitzen. Encara que sembli assenyat, poques marques ho fan: el fum de la caldera és expel·lit a més de dos-cents graus centígrads. Aquesta és una quantitat de calor que ha utilitzat combustible per a ser generada, però que és desaprofitada totalment. Les calderes de condensació utilitzen un sistema que aprofita millor la calor del fum; aquest surt molt més fred i la calor és aprofitat per a la calefacció, pel que l'estalvi de combustible és considerable.

Idiomes
Segueix-nos