Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Sala de màquines
Sala de màquines Plaques solars

Climatització de piscina + aigua calenta solar per a 4 persones

La falta d'espai en la teulada va conduir a col·locar les plaques en el jardí; fossin col·locades calculant que mai donés ombra sobre les mateixes.

Una instal·lació d'energia solar tèrmica per a generar aigua calenta necessita ser sobredimensionada, és a dir, es posen més plaques de les quals són necessàries a l'estiu perquè és l'única manera que cobrir la demanda a l'hivern.

Per tant, en primavero i tardor tambien existeix un excedent de calor que pot ser fàcilment manipulat a través del sistema regulador de la instal·lació, però que també pot transmetre's a la piscina descoberta, d'existir aquesta. D'aquesta forma, és possible allargar la temporada de bany de la piscina de forma econòmica, i gaudir a la primavera i tardor d'una instal·lació que, de forma contrària, només podem utilitzar a l'estiu a causa de la temperatura de l'aigua.

Podem observar la instal·lació de la sala de màquines de l'habitatge unifamiliar, amb acumulador a la dreta.

Idiomes
Segueix-nos