Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Aigua calenta solar a Villajoyosa
Aigua calenta solar a Villajoyosa Instal·lació solar a Villajoyosa Vista posterior del termosifón Energia solar a Villajoyosa

Termosifón para habitatge unifamiliar a La Vila Joiosa(Alacant)

Instal·lació d'un termosifón Soliclima para aigualeix calent sanitària per a 4 persones, en habitatge unifamiliar.

La utilització de termosifones unifica en un element el dipòsit i el captador solar, enviant l'aigua calenta directament a l'habitatge sense haver de realitzar una instal·lació costosa en el seu interior.

El termosifón és una solució completament mecànica per a la generació d'aigua calenta, sense necessitat d'instal·lar grans dipòsits d'aigua en sales de màquines. Ni tan sols necessiten electricitat per a funcionar, perquè no hi ha controls solars -la instal·lació es regula sola de forma mecànica- ni bombes hidràuliques. És la solució més senzilla i econòmica, encara que també és la més limitada.

Idiomes
Segueix-nos