Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Plaques solars a Capellades
Plaques solars a Capellades Panells solars a Capellades

Energia solar per a aigua calenta a Capellades, Anoia

L'energia solar pot aprofitar-se des de fa més d'un segle.

De fet, tal com hem publicat ja en news.soliclima.com, els nord-americans ja la utilitzaven per a escalfar aigua a la fi del segle XIX. L'auge dels combustibles fòssils va acabar desafortunadament amb aquesta pràctica, encara que per fortuna cada vegada més gent s'ha anat interessant per l'energia solar des dels anys 70, coincidint amb la primera crisi del petroli.

De fet, i com a conseqüència que els governs ja consideren el canvi climàtic un fet científic incontestable, el seu ús ha començat a ser fomentat fa ja uns anys. Actualment l'estat espanyol i molts municipis atorguen subvencions a les instal·lacions de tèrmica que es facin en edificis ja construídos. Per als edificis de nova construcció, és obligatori realitzar una instal·lació tèrmica per a cobrir un percentatge determinat d'aigua calenta, que varia en funció de la comunitat autònoma, ja que la radiació que rep cadascuna també resulta variable.

Idiomes
Segueix-nos