Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Aigua calenta i calefacció solar

Per a escalfar l'aigua mitjançant l'energia solar, es poden usar els cridats col·lectors solars de tubs de buit, presents en la fotografia, que es caracterízan per tenir un rendiment més alt, és a dir, poden escalfar l'aigua a un temperatura més elevada.

Instal·lació destacada

Calefacció solar i climatització de piscina en Montes de Sant Sant Boi, Barcelona

La producció d'aigua solar no és l'únic ús de l'energia solar tèrmica a nivell domèstic. També pot utilitzar-se per a la calefacció i per a la climatització de piscines.

En el primer dels casos, la calefacció, l'energia solar no pot cobrir el 100% de la demanda per si sola. Necessita d'un sistema auxialiar, o una caldera o una bomba de calor que elevi la temperatura de l'aigua fins a en nivell necessari.

En el segon dels casos, pot aprofitar-se l'energia solar per a la climatització d'una piscina externa sense necessitat de costos afegits. Això es deu al fet que la instal·lació solar està optimitzada per a la producció de calor a l'hivern, que és quan més mancada fa. La resta de l'any, realment genera més calor del necessari. Aquesta calor pot dissipar-se de forma automàtica a través del control solar, però si es disposa d'una piscina, pot desviar-se cap a l'aigua d'aquesta per a escalfar-la i allargar així la temporada de bany.

Idiomes
Segueix-nos