Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Aigua calenta i calefacció solar

Per a escalfar l'aigua mitjançant l'energia solar, es poden usar els cridats col·lectors solars de tubs de buit, presents en la fotografia, que es caracterízan per tenir un rendiment més alt, és a dir, poden escalfar l'aigua a un temperatura més elevada.

Aigua calenta + climatització en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Instal·lació d'aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Aigua calenta + calefacció solars

Instal·lació solar per a generar calefacció

Calefacció solar a Besalú

Existeixen principalemente dos tipus diferents d'energia solar

Calefacció solar en Barcelona

La llar energèticament més eficient

Calefacción solar a Tarragona

L'energia solar tèrmica pot produir aigua calenta i calefacció.

Calefacció solar i climatització de piscina en Montes de Sant Sant Boi, Barcelona

La producció d'aigua solar no és l'únic ús de l'energia solar tèrmica a nivell domèstic. També pot utilitzar-se per a la calefacció i per a la climatització de piscines.

Instal·lació destacada

Calefacción solar a Tarragona

L'energia solar tèrmica pot produir aigua calenta i calefacció.

En el cas de l'aigua calenta, la instal·lació pot cobrir el 100% de la demanda anual; quan el sistema s'utilitza també per a la calefacció, no obstant això, no s'optimitza per a cobrir el 100% de la demanda per a la calefacció a l'hivern perquè sempre és necessari combinar-lo amb un sistema auxiliar, generalment una caldera, per a assegurar-nos la calefacció encara que les condicions meteorològiques de l'hivern siguin les més dures.

Existeixen també altres tipus d'energia solar, com la fotovoltaica o la termosolar, però són utilitzats més aviat per a la generació d'electricitat en plantes de producció. L'ús quotidià de la fotovoltaica és merament anecdòtic, encara que no per això menys útil. Existeixen, per exemple, carregadors fotovoltaics per a piles recargables, llanternes solars, forns solars, joguines solars i altres tipus d'eines que poden adquirir-se en pàgines web o comerços especialitzats del sector. Per internet poden comprar-se fins a carregadors per a mòbils, calentadores per a biberons i aparells antimosquitos, tots ells solars.

Idiomes
Segueix-nos