Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Calefacció solar

Aigua calenta i calefacció solar

Per a escalfar l'aigua mitjançant l'energia solar, es poden usar els cridats col·lectors solars de tubs de buit, presents en la fotografia, que es caracterízan per tenir un rendiment més alt, és a dir, poden escalfar l'aigua a un temperatura més elevada.

Instal·lació destacada

Instal·lació d'aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Sistema de regulació de calefacció descentralitzada per habitatge, cada usuari selecciona la seva temperatura ideal, i el consum de gasoli es factura segons consum per habitatge, amidat per calorímetros. 8 col·lectors Sonnenkraft SK 500N. Tota la instal·lació es troba en la terrassa.

Fins a no fa molt, l'energia solar tot just era utilitzada en els blocs de cases, però després de l'aprovació del Codi Tècnic de l'Edificació en 2006, la seva instal·lació és obligada en tot edifici de nova construcció. En Andalusia la legislació fins i tot obliga a la seva instal·lació als hospitals ja existents. Encara que l'edifici ja estigui construído, pot beneficiar-se igualment de l'energia solar aprofitant fins i tot la possibilitat de sol·licitar ajudes econòmiques a l'autonomia corresponent.

Idiomes
Segueix-nos