Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta i calefacció solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Instal·lació destacada
Energia solar a Boadilla del Monte
Energia solar a Boadilla del Monte Piscina a Boadilla del Monte, Madrid Instal·lació solar a Boadilla del Monte Bomba hidràulica a Boadilla del Monte Climatització de piscina a Boadilla del Monte

Aigua calenta + calefacció + piscina en Boadilla de la Forest

Edifici unifamiliar de 200 m2 amb una família de 4 persones.

Es van instal·lar 10 tubs de buit; la gran distància entre el lloc d'instal·lació de les plaques i la sala de calderes -30 metres- va fer necessari un aïllament molt més estricta que la normal, pel que els enginyers de la central es van encarregar de preparar aquest tub.

Existeixen diferents tipus d'energia solar. La més utilitzada a nivell domèstic és l'energia solar tèrmica, que és la qual s'utilitza per a generar aigua calenta i calefacció. La seva instal·lació és obligatòria en tot edifici de nova construcció segons una norma jurídica de 2006, i està subvencionada en qualsevol edifici que decideixi instal·lar-la, sempre que no es tracti d'una reforma total de l'edifici.

Idiomes
Segueix-nos