Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta + calefaccion solar + caldera gasoli alt rendiment

Existeixen dos tipus d'energia solar, fonamentalment.

Aigua calenta i calefacció solar amb sòl radiant i caldera d'alt rendiment

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera d'alt rendiment.

Aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant + climatització a Garraf

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta i calefacció solar amb sòl radiant i caldera a condensació de gas per a guarderia en Barberá del Vallés

En aquest edifici es va combinar l'energia solar tèrmica per a aigua calenta i calefacció amb la instal·lació d'un sistema de sòl radiant i una caldera de condensació a gas.

Agua caliente + calefacción terra radiante + caldera de condensación en Lleida

Eficiència energètica i energia solar a Lleida

Aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant + climatització piscina + bomba de calor a Altafulla

Sobre la façana de l'edifici del fons es situan els col·lectors solars que alimenten l'aigua calenta sanitària i el sòl radiant. El sòl radiant s'ha completat amb un sistema de climatització mitjançant bomba de calor reversible.

Aigua calenta i calefacció solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta + calefacció + piscina en Boadilla de la Forest

Edifici unifamiliar de 200 m2 amb una família de 4 persones.

Instal·lació destacada
Col·lectors solars a Lleida
Col·lectors solars a Lleida Plaques solars a Lleida

Agua caliente + calefacción terra radiante + caldera de condensación en Lleida

Eficiència energètica i energia solar a Lleida

Aquesta instal·lació presenta una combinació energètica pràcticament perfecta des del nostre criteri.

En primer lloc, utilitza l'energia solar tant per a generar aigua calenta com per a la calefacció. Com sistema auxiliar de generació de calefacció, utilitza una caldera de condensació, que és una caldera de gas d'alt rendiment, gràcies a que extreu la calor del fum de la combustió per a aprofitar-lo per a la calefacció, cosa que altres calderes no fan.

Com sistema distribuïdor de la calefacció s'utilitza el sòl radiant. Aquest sistema serveix també per a refrigerar, però donada la latitud i altitud de la instal·lació, el client no va considerar necessari aprofitar aquesta qualitat. El sòl radiant té diversos avantatges sobre la calefacció a través de radiadors, no només la seva capacitat de refrigerar. Atès que consisteix en un circuit hidràulic que discorre sota el sòl de les habitacions, no limita la distribució dels mobles. Molt més important són el seu confort i eficiència. Necessita una temperatura més baixa que la calefacció per radiadors, amb el consegüent estalvi de combustible, i a més la calor es troba molt més prop del cos de l'usuari.

Idiomes
Segueix-nos