Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta i calefacció solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Instal·lació destacada
Energia solar a Altafulla
Energia solar a Altafulla Sistema de control de la terra radiant Aigua solar a Altafulla Climatización a Altafulla

Aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant + climatització piscina + bomba de calor a Altafulla

Sobre la façana de l'edifici del fons es situan els col·lectors solars que alimenten l'aigua calenta sanitària i el sòl radiant. El sòl radiant s'ha completat amb un sistema de climatització mitjançant bomba de calor reversible.

En la sala de màquines s'observa el acumulador amb el seu sistema de control i bomba hidraúlica, juntament amb els tres sistemes hidraúlicos del sòl radiant, de manera que dintre de l'habitatge es poden controlar tres zones diferents de forma independent. La piscina descoberta també consta d'un sistema hidràulic.

Idiomes
Segueix-nos