Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües pluvials

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Caldera de cáscaras de almendras en Badajoz

Caldera 25 kW en Badajoz

Aigua calenta solar + terra radiant + calefacció de pellets a Madrid

Hi ha molts sistemes per a escalfar l'aigua, entre ells les calderes de pellets. Les calderes de pellets es diferencien de la resta per la matèria primera que usen com energia de combustió, els pellets.

Caldera de pellets a Sant Boi de Lluçanes

En què consisteixen les energies renovables subvencionades

Caldera de pellets

Què són els pellets

Caldera de pelletes a Orense

Caldera de pelletes per a calefacció comunitària en bloc de pisos

Instal·lació destacada
Caldera de pellets
Caldera de pellets Instal·lació de calderes de pellets

Caldera de pellets

Què són els pellets

Els pellets són uns petits cilindres formats per un material reciclat procedent de residus de fusta -restes de #podar<2>, neteges forestals...-. Aquest material ha estat prèviament triturado i tractat per a eliminar la humitat. El seu avantatge principal enfront d'altres combustibles de biomassa és que són molt nets i senzills d'usar. Les calderes o estufes disposen d'un dipòsit que va alimentant automàticament la màquina, cosa que no ocorre amb altres biomasses, com per exemple la llenya, on l'alimentació és totalment manual. A més, si es compren fora de temporada i s'emmagatzemen durant per a l'hivern, el seu preu és diverses vegades més baix que el preu del gas o el gasóil, amb el que l'estalvi de combustible és més que considerable. Altre avantatge afegit enfront d'altres combustibles, és que són materials reciclats, amb el consegüent doble estalvi per al medi ambient: nul·la emissió de CO2 i aprofitament del que era considerat un residu.

Idiomes
Segueix-nos