Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües pluvials

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Caldera de cáscaras de almendras en Badajoz

Caldera 25 kW en Badajoz

Aigua calenta solar + terra radiant + calefacció de pellets a Madrid

Hi ha molts sistemes per a escalfar l'aigua, entre ells les calderes de pellets. Les calderes de pellets es diferencien de la resta per la matèria primera que usen com energia de combustió, els pellets.

Caldera de pellets a Sant Boi de Lluçanes

En què consisteixen les energies renovables subvencionades

Caldera de pellets

Què són els pellets

Caldera de pelletes a Orense

Caldera de pelletes per a calefacció comunitària en bloc de pisos

Instal·lació destacada
Caldera de pellets en Sant Boi
Caldera de pellets en Sant Boi Instal·ladors de pellets a Sant Boi

Caldera de pellets a Sant Boi de Lluçanes

En què consisteixen les energies renovables subvencionades

L'energia solar tèrmica aprofita la calor generada pel sol per a derivar-lo cap a la producció d'aigua calenta per a la casa i de calefacció, encara que cada vegada més empreses s'han adonat de l'avantatge que suposa utilitzar aquest recurs, i comencen a usar-lo, no només per a les dutxes dels seus empleats, sinó també per als seus processos industrials.

L'energia solar fotovoltaica genera electricitat gràcies a l'efecte fotovoltaic, que consisteix que el fotó de la llum solar cedeix la seva energia a un electró de l'àtom del semiconductor present en la cèl·lula solar; l'electró es mou a causa de aquesta energia, i el seu moviment és el que coneixem com electricitat.

La biomassa és un terme molt general que ve a definir la producció d'energia mitjançant matèria orgànica. Aquesta matèria pot ser conreada de forma expressa amb aquest objectiu, o pot provenir del reciclatge, com per exemple en el cas de l'aprofitament de l'oli utilitzat en la cuina per a produir biodiésel. Existeixen diverses empreses a Espanya que es dediquen a aquest menester.

Soliclima no recicla oli; la nostra actuació en l'àmbit de la biomassa es limita les calderes i estufes de pellets, fonamentalment, encara que també oferim calderes per a peles d'ametlles o altres tipus de biomassa reciclada, com els ossos d'olives.

L'energia eòlica també està subvencionada, encara que en aquest cas nosaltres no oferim la construcció de parcs eòlic de gran potència; el nostre aprofitament d'aquesta renovable es restringeix al seu ús en instal·lacions petites, normalment combinada amb l'energia solar fotovoltaica. Són la millor combinació quan és necessari abastir d'electricitat habitatges o explotacions agràries que no tenen accés a la xarxa elèctrica.

Idiomes
Segueix-nos