Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües pluvials

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Caldera de cáscaras de almendras en Badajoz

Caldera 25 kW en Badajoz

Aigua calenta solar + terra radiant + calefacció de pellets a Madrid

Hi ha molts sistemes per a escalfar l'aigua, entre ells les calderes de pellets. Les calderes de pellets es diferencien de la resta per la matèria primera que usen com energia de combustió, els pellets.

Caldera de pellets a Sant Boi de Lluçanes

En què consisteixen les energies renovables subvencionades

Caldera de pellets

Què són els pellets

Caldera de pelletes a Orense

Caldera de pelletes per a calefacció comunitària en bloc de pisos

Instal·lació destacada
Instal·ladors de caldera de peles
Instal·ladors de caldera de peles Caldera de peles de ametlles

Caldera de cáscaras de almendras en Badajoz

Caldera 25 kW en Badajoz

La biomassa és l'energia renovable que combustiona matèries d'origen biològic per a produir energia. De vegades s'utilitzen matèries vegetals conreades especialment per a aquest ús, però aquest no és l'ús més eficient de la biomassa; quan realment resulta interessant, és quan s'aprofiten materials de deixalla. Aquest és el cas de les nostres calderes i estufes de biomassa. Els nostres productes de biomassa més sol·licitats són les calderes i estufes de pellets, que són unes bolitas d'un material premsat procedent de residus forestals i madereros. Però també existeixen calderes que utilitzen altres tipus de combustible. Naturalment, estan les calderes de la tradicional llenya, però no falten les calderes especialitzades en materials concrets, tals com les peles d'ametlles, que és el cas que ens ocupa, els ossos d'oliva o les restes de #podar<3> de les vinyes.

Idiomes
Segueix-nos