Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües pluvials

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Caldera de cáscaras de almendras en Badajoz

Caldera 25 kW en Badajoz

Aigua calenta solar + terra radiant + calefacció de pellets a Madrid

Hi ha molts sistemes per a escalfar l'aigua, entre ells les calderes de pellets. Les calderes de pellets es diferencien de la resta per la matèria primera que usen com energia de combustió, els pellets.

Caldera de pellets a Sant Boi de Lluçanes

En què consisteixen les energies renovables subvencionades

Caldera de pellets

Què són els pellets

Caldera de pelletes a Orense

Caldera de pelletes per a calefacció comunitària en bloc de pisos

Instal·lació destacada

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

El preu del gasoli durant l'últim trimestre de 2008 arribava a els 90 cèntims d'euro més IVA. Per a arrodonir, posem que paguem el gasoli a un euro el litre. En un edifici unifamiliar amb un consum anual de dos mil litres de gasoli, tindrem una despesa anual de 2.000 euros anuals en gasoli. Des d'un punt de vista energètic, un litre de gasoli equival a 2,1 kg de pellets, així que el nostre consum de dos mil litres de gasoli anuals equivaldrien a 4.200 kg de pellets. El preu del pellet és variable al llarg de tot l'any, sent el preu més elevat a l'hivern, que és quan més demanda hi ha. Si disposem d'un lloc on emmagatzemar-lo, podem adquirir els pellets a principis de l'estiu, moment que el seu preu ronda els 15 cèntims d'euro el quilo, pel que la nostra despesa anual en demanda energètica serà de 630 euros. La diferència entre consumir un combustible i l'altre, arribaria a així els 1.370 euros.

Idiomes
Segueix-nos