Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigües pluvials

Caldera de pellets en Gavá

La biomassa és una opció més dintre de les renovables. Amb biomassa ens referim a tots les deixalles d'origen biològic que poden reutilitzar-se per a generar energia.

Caldera de pellets a Gipuzkoa

Calefactar amb una caldera de pellets pot estalviar-nos fins a 1.370 euros anuals, amb el que en un màxim de quatre anys haurien amortitzat la inversió per l'adquisició de la caldera.

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Caldera de cáscaras de almendras en Badajoz

Caldera 25 kW en Badajoz

Aigua calenta solar + terra radiant + calefacció de pellets a Madrid

Hi ha molts sistemes per a escalfar l'aigua, entre ells les calderes de pellets. Les calderes de pellets es diferencien de la resta per la matèria primera que usen com energia de combustió, els pellets.

Caldera de pellets a Sant Boi de Lluçanes

En què consisteixen les energies renovables subvencionades

Caldera de pellets

Què són els pellets

Caldera de pelletes a Orense

Caldera de pelletes per a calefacció comunitària en bloc de pisos

Instal·lació destacada

Caldera de biomasa

Instal·lació de Caldera de pellets en habitatge unifamiliar per a calefacció mitjançant radiadors

Les energies renovables cada vegada tenen més acceptació, no només en el nostre país, sinó a nivell planetari.

La biomassa ha estat una gran desconeguda durant molt temps en el nostre país, però ha estat àmpliament usada en altres països de major tradició forestal, com Àustria. La major part de les calderes i estufes que utilitzen biomassa usen pellets, que són unes bolitas fabricades a partir de deixalles forestals i madereros, encara que també poden trobar-se calderes que consumeixen deixalles sense tractar, com ossos d'oliva, peles d'ametlles o restes de poda de diferents espècies vegetals. Naturalment, també existeixen calderes que consumeixen la tradicional llenya.

Más conegudes que la biomassa són l'energia solar, tant tèrmica com fotovoltaica, i l'energia eòlica, de la qual existeixen aerogeneradores gegants, -que són els utilitzats pels parcs de les grans empreses energètiques-, i aerogeneradores de menor grandària, que són els usats en instal·lacions domèstiques.

Però existeixen altres, com l'energia del mar, en la qual Espanya sembla tenir també un gran futur, sobretot en la part nord i oest de la península, copejada per forts onatges. Altra opció és l'energia geotérmica, que consisteix a aprofitar que el subsòl es manté a una temperatura homogènia al llarg de tot l'any, absorviendo la seva calor per a generar calefacció o cedint-se'l quan el que volem és refrigerar.

Idiomes
Segueix-nos