Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + bomba de calor + terra radiant a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a sòl radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de ACS mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Instal·lació destacada
Disipador de energia solar a Barcelona
Disipador de energia solar a Barcelona Terrat solar a Barcelona Instal·lació solar a Barcelona Aigua calenta a Barcelona Plaques solars a Barcelona Aigua solar a Barcelona

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Una vegada realitzats els càlculs es procedeix a la instal·lació dels panells. Però, per a procedir amb la instal·lació no n'hi ha prou amb el numero de panells. També és necessari calcular la inclinació d'aquests perquè tinguin una producció màxima d'aigua calenta. Per a això es té en compte la incidència dels llamps solars sobre el panell. Depenent de l'angle d'incidència d'aquests, s'obtindrà un major o menor rendiment dels panells. Amb aquestes dades es construiran els suports que mantindran aquesta inclinació i a la mateixa vegada sustentaran els panells.

Seguidament es procedeix a la interconnexió dels diferents panells solars al acumulador o dipòsit d'aigua calenta mitjançant unes canonades generals. Per a minimitzar pèrdues de calor durant el transport de l'aigua calenta, aquestes canonades s'aïllaran però, a la mateixa vegada es procurarà que tinguin la menor longitud possible per a minimitzar encara més qualsevol pèrdua de calor.

Idiomes
Segueix-nos