Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + bomba de calor + terra radiant a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a sòl radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de ACS mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Aigua calenta mitjançant energia solar a Barcelona

Aigua calenta mitjançant energia solar per a residència d'ancians en Castellar

Energia solar en una residència d'ancians. L'energia solar és un recurs natural aprofitable per tots nosaltres, però és especialment útil en col·lectivitats on existeix molta demanda d'aigua calenta, tals com poliesportius, hotels, campings, hospitals o residències d'ancians.

Aigua calenta mitjançant energia solar + calefacció solar + climatització de piscina a'lEmpordá

Les gangues de l'energia solar: no és el mateix un SEAT Panda que un BMW

Aigua calenta amb energia solar a Palau de Plegamans, Vallés Oriental

La utilització d'aigua calenta i calefacció consumeix uns recursos energètics que moltes vegades el país han d'importar.

Aigua calenta mitjançant energia solar en Sant Quirze

Generació d'aigua calenta solar mitjançant energia solar tèrmica

Aigua calenta mitjançant energia solar en el Penedés

La Península Ibèrica és una localització privilegiada per a l'aprofitament de l'energia solar

Instal·lació destacada
Disipador de energia solar a Barcelona
Disipador de energia solar a Barcelona Terrat solar a Barcelona Instal·lació solar a Barcelona Aigua calenta a Barcelona Plaques solars a Barcelona Aigua solar a Barcelona

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Una vegada realitzats els càlculs es procedeix a la instal·lació dels panells. Però, per a procedir amb la instal·lació no n'hi ha prou amb el numero de panells. També és necessari calcular la inclinació d'aquests perquè tinguin una producció màxima d'aigua calenta. Per a això es té en compte la incidència dels llamps solars sobre el panell. Depenent de l'angle d'incidència d'aquests, s'obtindrà un major o menor rendiment dels panells. Amb aquestes dades es construiran els suports que mantindran aquesta inclinació i a la mateixa vegada sustentaran els panells.

Seguidament es procedeix a la interconnexió dels diferents panells solars al acumulador o dipòsit d'aigua calenta mitjançant unes canonades generals. Per a minimitzar pèrdues de calor durant el transport de l'aigua calenta, aquestes canonades s'aïllaran però, a la mateixa vegada es procurarà que tinguin la menor longitud possible per a minimitzar encara més qualsevol pèrdua de calor.

Idiomes
Segueix-nos