Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + bomba de calor + terra radiant a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a sòl radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de ACS mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Instal·lació destacada
Plaques solars a l'Empordà
Plaques solars a l'Empordà Panells solars a l'Empordá Instal·lador d'energia solar a l'Empordá Control solar a l'Empordá Instal·ladors d'energia solar  a l'Empordá

Aigua calenta mitjançant energia solar + calefacció solar + climatització de piscina a'lEmpordá

Les gangues de l'energia solar: no és el mateix un SEAT Panda que un BMW

Tots hem escoltat parlar a hores d'ara d'algun amic que ha realitzat alguna instal·lació, bé sigui d'energia solar, de climatització o d'altre tipus, per un cost molt més baixo que el que ens han pressupostat a nosaltres.

Les gangues no existeixen i ningú ven durs a quatre pessetes, de la mateixa forma que si un BMW costa molt més car que un SEAT Eivissa és per un motiu molt concret: la diferència de qualitat. Per aquest mateix motiu, convé no només comparar pressupostos quan sol·licitem informació sobre una instal·lació d'energia solar, climatització o altre tipus.

També convé informar-se sobre la fiabilitat de l'instal·lador i, si pot ser, demanar parlar amb algun dels seus clients i constatar in situ la qualitat de la instal·lació realitzada.

En aquest article de News Soliclima apareixen fotografies que mostren la diferència entre la instal·lació anterior, i la posterior, realitzada per un veritable professional. http://news.soliclima.com/?seccio=noticies&accio=veure&aneu=3917.

Idiomes
Segueix-nos