Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + bomba de calor + terra radiant a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a sòl radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de ACS mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Aigua calenta mitjançant energia solar a Barcelona

Aigua calenta mitjançant energia solar per a residència d'ancians en Castellar

Energia solar en una residència d'ancians. L'energia solar és un recurs natural aprofitable per tots nosaltres, però és especialment útil en col·lectivitats on existeix molta demanda d'aigua calenta, tals com poliesportius, hotels, campings, hospitals o residències d'ancians.

Aigua calenta mitjançant energia solar + calefacció solar + climatització de piscina a'lEmpordá

Les gangues de l'energia solar: no és el mateix un SEAT Panda que un BMW

Aigua calenta amb energia solar a Palau de Plegamans, Vallés Oriental

La utilització d'aigua calenta i calefacció consumeix uns recursos energètics que moltes vegades el país han d'importar.

Aigua calenta mitjançant energia solar en Sant Quirze

Generació d'aigua calenta solar mitjançant energia solar tèrmica

Aigua calenta mitjançant energia solar en el Penedés

La Península Ibèrica és una localització privilegiada per a l'aprofitament de l'energia solar

Instal·lació destacada
Plaques solars a l'Empordà
Plaques solars a l'Empordà Panells solars a l'Empordá Instal·lador d'energia solar a l'Empordá Control solar a l'Empordá Instal·ladors d'energia solar  a l'Empordá

Aigua calenta mitjançant energia solar + calefacció solar + climatització de piscina a'lEmpordá

Les gangues de l'energia solar: no és el mateix un SEAT Panda que un BMW

Tots hem escoltat parlar a hores d'ara d'algun amic que ha realitzat alguna instal·lació, bé sigui d'energia solar, de climatització o d'altre tipus, per un cost molt més baixo que el que ens han pressupostat a nosaltres.

Les gangues no existeixen i ningú ven durs a quatre pessetes, de la mateixa forma que si un BMW costa molt més car que un SEAT Eivissa és per un motiu molt concret: la diferència de qualitat. Per aquest mateix motiu, convé no només comparar pressupostos quan sol·licitem informació sobre una instal·lació d'energia solar, climatització o altre tipus.

També convé informar-se sobre la fiabilitat de l'instal·lador i, si pot ser, demanar parlar amb algun dels seus clients i constatar in situ la qualitat de la instal·lació realitzada.

En aquest article de News Soliclima apareixen fotografies que mostren la diferència entre la instal·lació anterior, i la posterior, realitzada per un veritable professional. http://news.soliclima.com/?seccio=noticies&accio=veure&aneu=3917.

Idiomes
Segueix-nos