Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + bomba de calor + terra radiant a Alacant

Instal·lació amb bomba de calor aire aigua, per a sòl radiant frio i calor i control d'humitat mitjançant suport de fancoils, producció de ACS mitjançant bomba de calor amb l'avantatge que la bomba de calor disposa d'un C.O.P de 3,85, i l'escalfament de acs és mes econòmic, suport solar mitjançant dos col·lectors Soliclima, situats en l'exterior en forma de tendal.

Aigua calenta solar a bloc de pisos

L'energia solar tèrmica, també és aplicable a multiviviendas. En aquest cas tenim un exemple d'alimentació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a 22 pisos.

Instal·lació destacada
Plaques solars al Penedès
Plaques solars al Penedès Instal·lació solar al Penedès Energia solar al Penedès

Aigua calenta mitjançant energia solar en el Penedés

La Península Ibèrica és una localització privilegiada per a l'aprofitament de l'energia solar

Actualment som un dels països europeus on més s'utilitza l'energia solar per habitant, però fins a fa bé poc ens ganba Alemanya. Aquest país amb fama d'ecologista no té la fama per casualitat. A pesar de la poca radiació solar que rep, tant per la seva latitud com pel seu clima, l'energia solar fotovoltaica duu decennis utilitzant-se, i tenen la tecnologia més avançada i les instal·lacions més sorprenents. Destaquen especialment en fotovoltaica integrada en edificis.

Idiomes
Segueix-nos