Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta, calefacció solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta i calefacció solar

Per a escalfar l'aigua mitjançant l'energia solar, es poden usar els cridats col·lectors solars de tubs de buit, presents en la fotografia, que es caracterízan per tenir un rendiment més alt, és a dir, poden escalfar l'aigua a un temperatura més elevada.

Instal·lació destacada
Energía solar en Murcia
Energía solar en Murcia Calefacción solar en Murcia Instalación solar en Murcia

Aigua calenta i caldera de gasoli d'alt rendiment a Múrcia

La casa eficient

Opcions de disposar d'una casa energèticament més eficient: -

- si és de nova construcció, orientar la façana principal cap al sud, col·locant les estades principals en aquesta façana.
- si ja està construída, utilitzar els sistemes de calefacció i refrigeració més eficients.

En Soliclima vam recomanar:
- Utilitzar energia solar per a produir aigua calenta i calefacció
- Atès que l'energia solar no sol ser suficient per a cobrir el 100% de la demanda de calefacció, instal·lar un sistema eficient de generació d'energia: pot ser una caldera de gas o gasoli d'alt rendiment, una caldera de biomassa o una bomba de calor. Desaconsellem les calderes convencionals de gas o gasoli.
- Instal·lar sòl radiant com sistema de distribució de la climatització.

Idiomes
Segueix-nos