Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta, calefacció solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Aigua calenta i calefacció solar + caldera a gas a Madrid

En aquesta ocasió podem veure una instal·lació d'aigua calenta sanitària (ACS) per a un habitatge de 200 metres quadrats i 4 persones.

Aigua calenta i calefacció solar

Per a escalfar l'aigua mitjançant l'energia solar, es poden usar els cridats col·lectors solars de tubs de buit, presents en la fotografia, que es caracterízan per tenir un rendiment més alt, és a dir, poden escalfar l'aigua a un temperatura més elevada.

Aigua calenta i calefacció solar en edifici multivivienda de 3 altures

Instal·lació de ACS i calefacció per radiadors en edifici de 3 habitatges, caldera d'alt rendiment de gasoli, amb diposito de 1000L.

Aigua calenta i caldera de gasoli d'alt rendiment a Múrcia

La casa eficient

Energia solar per a aigua calenta i calefacció a casa de Colbató, Baix Llobregat

Soliclima disposa de delegacions en la majoria de les províncies espanyoles

Instal·lació destacada
Ahorro de combustible mediante energía solar
Ahorro de combustible mediante energía solar

Aigua calenta, calefacció solar

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Existeixen diferents formes en la llar moderna de reduir costos de generació d'energia.

El principal d'ells és la generació d'aigua calenta mitjançant energia solar, cobrint d'aquesta forma el 100% de les necessitats tèrmiques d'un habitatge al llarg de l'any. També pot aprofitar-se per a generar calefacció, encara que en aquest cas no es dissenya la instal·lació per a cobrir el 100% de la demanda tèrmica a l'hivern, ja que l'excés de calor a l'estiu d'una instal·lació d'aquest tipus podria danyar el sistema.

Altres formes d'estalviar energia és adquirir una caldera d'alt rendiment, bé sigui de gasoli o de gas. Les calderes de gas d'alt rendiment basen el seu poder calorífico que refreden el fum que generen aprofitant la seva calor per a la calefacció, cosa que no fan les calderes convencionals.

Exiten també unes altres opcionas més renovables o eficients que recomanem des de Soliclima. Una opció seria la caldera de pellets; els pellets estan fabricats a partir de residus de #podar<2>, residus forestals i de la indústria maderera. Emeten també CO2, però aquest CO2 es considera nul, perquè és el mateix que va absorbir la planta durant el seu creixement, no consisteix a generar CO2 nou, com durant altres processos de combustió.

També recomanem la utilització de bombes de calor. Les bombes de calor són màquines poc conegudes pel gran públic, però utilitzades en cada llar, ja que una simple nevera ja és una bomba de calor. Les bombes de calor es basen que mouen la calor d'un lloc a un altre.

Idiomes
Segueix-nos