Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + climatització per a escola pública amb fancoils hexagonales en Sant Quirze, Barcelona

Instal·lació de 20 col·lectors en escola pública per a l'aprofitament de ACS. L'aprofitament de l'energia solar tèrmica és especiamente indicada per a institucions col·lectives amb ús d'aigua calenta, tals com escoles, centres cívics, residències de la tercera edat, etc...

Aigua calenta mitjançant energia solar en guarderia a Pineda del Mar

La instal·lació consta de 8 col·lectors col·locats en 45º sobre el terrado pla asseguren el proveïment d'aigua calenta durant tot l'any.

Aigua calenta mitjançant energia solar en comunitat de veïns de Barcelona (Sant Martí)

Els blocs de comunitats de veïns solen disposar d'una gran superfície en la teulada o en el terrado com per a col·locar una instal·lació solar tèrmica per a aigua calenta sanitària que abasteixi tot l'edifici.

Aigua calenta mitjançant energia solar a Barcelona

L'energia solar és una renovable que duu poc temps sent utilitzada.

Aigua calenta mitjançant energia solar per a 3 famílies en comunitat de veïns

En aquesta instal·lació, tres famílies d'un bloc de cases van optar per l'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta, i amb el consentiment de la comunitat, van ser instal·lats dos col·lectors en el terrat pla.

Aigua calenta mitjançant energia solar amb mitjançant tubs de buit Olesa de Montserrat

La característica principal dels mòduls que usen tubs de buit és que poden col·locar-se integrats en la teulada sense perdre eficàcia.

Aigua calenta mitjançant energia solar amb panells blindats en col·legi

La nostra experiència ens ha permès usar tot tipus de recursos. En aquest cas, hem usat un blindatge especial per als col·lectors per a aquells casos en els quals es prevee una alta probabilitat d'impacte fort.

Aigua calenta sanitària amb l'ús de tubs de buit a Badalona

La energia solar és un recurs gratis que podem aprofitar per a escalfar l'aigua de les nostres cases, mitjançant un panell que capta l'energia del sol i la transmet a l'aigua escalfant-la.

Instal·lació destacada
Plaques solars al Maresme
Plaques solars al Maresme Energia solar a Pineda

Aigua calenta mitjançant energia solar en guarderia a Pineda del Mar

La instal·lació consta de 8 col·lectors col·locats en 45º sobre el terrado pla asseguren el proveïment d'aigua calenta durant tot l'any.

En la sala de màquines es van col·locar dues acumuladores; un de 500 l i altre de 400 l. Es pot apreciar també el grup de bombament i el got d'expansió. El grup de bombament força el moviment de l'aigua al llarg de tota la instal·lació. L'energia solar és especialment útil en llocs que allotgen col·lectivitats com guarderies, residències o poliesportius.

Hotels i cámpings també poden aprofitar els seus beneficis, i fins i tot empreses del sector industrial poden aprofitar l'energia solar per a produir aigua calenta per a les dutxes dels seus empleats o per a processos industrials que requereixin de grans quantitats d'aigua calenta, per exemple indústries cárnicas o ramaderes que necessitin netejar les instal·lacions diàriament.

Una instal·lació d'energia solar tèrmica per a generar aigua calenta consta de les plaques, el dipòsit d'aigua -cridat acumulador perquè acumula la calor, com si anés un termo-, un control solar, bombes hidrúlicas i circuits hidràulics, fonamentalment. És necessari disposar d'una sala de màquines on allotjar la major part d'aquests dispositius. En ocasions l'habitatge, especialment si és un bloc de pisos, no disposa d'aquest espai, pel que l'equip d'enginyers de Soliclima idea altre tipus de solucions per a allotjar els dispositius.

Idiomes
Segueix-nos