Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Plaques solars al Maresme
Plaques solars al Maresme Energia solar a Pineda

Aigua calenta mitjançant energia solar en guarderia a Pineda del Mar

La instal·lació consta de 8 col·lectors col·locats en 45º sobre el terrado pla asseguren el proveïment d'aigua calenta durant tot l'any.

En la sala de màquines es van col·locar dues acumuladores; un de 500 l i altre de 400 l. Es pot apreciar també el grup de bombament i el got d'expansió. El grup de bombament força el moviment de l'aigua al llarg de tota la instal·lació. L'energia solar és especialment útil en llocs que allotgen col·lectivitats com guarderies, residències o poliesportius.

Hotels i cámpings també poden aprofitar els seus beneficis, i fins i tot empreses del sector industrial poden aprofitar l'energia solar per a produir aigua calenta per a les dutxes dels seus empleats o per a processos industrials que requereixin de grans quantitats d'aigua calenta, per exemple indústries cárnicas o ramaderes que necessitin netejar les instal·lacions diàriament.

Una instal·lació d'energia solar tèrmica per a generar aigua calenta consta de les plaques, el dipòsit d'aigua -cridat acumulador perquè acumula la calor, com si anés un termo-, un control solar, bombes hidrúlicas i circuits hidràulics, fonamentalment. És necessari disposar d'una sala de màquines on allotjar la major part d'aquests dispositius. En ocasions l'habitatge, especialment si és un bloc de pisos, no disposa d'aquest espai, pel que l'equip d'enginyers de Soliclima idea altre tipus de solucions per a allotjar els dispositius.

Idiomes
Segueix-nos