Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Aigua calenta solar + climatització per a escola pública amb fancoils hexagonales en Sant Quirze, Barcelona

Instal·lació de 20 col·lectors en escola pública per a l'aprofitament de ACS. L'aprofitament de l'energia solar tèrmica és especiamente indicada per a institucions col·lectives amb ús d'aigua calenta, tals com escoles, centres cívics, residències de la tercera edat, etc...

Aigua calenta mitjançant energia solar en guarderia a Pineda del Mar

La instal·lació consta de 8 col·lectors col·locats en 45º sobre el terrado pla asseguren el proveïment d'aigua calenta durant tot l'any.

Aigua calenta mitjançant energia solar en comunitat de veïns de Barcelona (Sant Martí)

Els blocs de comunitats de veïns solen disposar d'una gran superfície en la teulada o en el terrado com per a col·locar una instal·lació solar tèrmica per a aigua calenta sanitària que abasteixi tot l'edifici.

Aigua calenta mitjançant energia solar a Barcelona

L'energia solar és una renovable que duu poc temps sent utilitzada.

Aigua calenta mitjançant energia solar per a 3 famílies en comunitat de veïns

En aquesta instal·lació, tres famílies d'un bloc de cases van optar per l'energia solar tèrmica per a la producció d'aigua calenta, i amb el consentiment de la comunitat, van ser instal·lats dos col·lectors en el terrat pla.

Aigua calenta mitjançant energia solar amb mitjançant tubs de buit Olesa de Montserrat

La característica principal dels mòduls que usen tubs de buit és que poden col·locar-se integrats en la teulada sense perdre eficàcia.

Aigua calenta mitjançant energia solar amb panells blindats en col·legi

La nostra experiència ens ha permès usar tot tipus de recursos. En aquest cas, hem usat un blindatge especial per als col·lectors per a aquells casos en els quals es prevee una alta probabilitat d'impacte fort.

Aigua calenta sanitària amb l'ús de tubs de buit a Badalona

La energia solar és un recurs gratis que podem aprofitar per a escalfar l'aigua de les nostres cases, mitjançant un panell que capta l'energia del sol i la transmet a l'aigua escalfant-la.

Instal·lació destacada
Climatització solar a Barcelona
Climatització solar a Barcelona Instal·ladors solars a Barcelona

Aigua calenta mitjançant energia solar a Barcelona

L'energia solar és una renovable que duu poc temps sent utilitzada.

De fet, la seva utilització en nous edificis és obligatòria solament des de 2006. Anteriorment les instal·lacions eren escasses i les empreses professionals del sector eren pioneres.

Els tipus d'energia solar més freqüents són la tèrmica, que produïx calor per a l'aigua o la calefacció, i la fotovoltaica, que genera electricitat. Després existeixen altres tipus menys coneguts, com la termoeléctrica, que genera electricitat a partir de la calor, encara que s'utilitza únicament en grans plantes i les instal·lacions comercials existents en el món encara són molt escasses, ja que ha estat molt temps en experiementación.

Existeixen diferents tipus de col·lectors. Els col·lectors són les plaques solars utilitzades per a generar calor. Les plaques o panells poden ser tant fotovoltaics com tèrmics; no obstant això quan vam parlar d'un mòdul, ens vam referir sempre a una placa fotovoltaica.

Idiomes
Segueix-nos