Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Climatització solar a Barcelona
Climatització solar a Barcelona Instal·ladors solars a Barcelona

Aigua calenta mitjançant energia solar a Barcelona

L'energia solar és una renovable que duu poc temps sent utilitzada.

De fet, la seva utilització en nous edificis és obligatòria solament des de 2006. Anteriorment les instal·lacions eren escasses i les empreses professionals del sector eren pioneres.

Els tipus d'energia solar més freqüents són la tèrmica, que produïx calor per a l'aigua o la calefacció, i la fotovoltaica, que genera electricitat. Després existeixen altres tipus menys coneguts, com la termoeléctrica, que genera electricitat a partir de la calor, encara que s'utilitza únicament en grans plantes i les instal·lacions comercials existents en el món encara són molt escasses, ja que ha estat molt temps en experiementación.

Existeixen diferents tipus de col·lectors. Els col·lectors són les plaques solars utilitzades per a generar calor. Les plaques o panells poden ser tant fotovoltaics com tèrmics; no obstant això quan vam parlar d'un mòdul, ens vam referir sempre a una placa fotovoltaica.

Idiomes
Segueix-nos