Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Aigua calenta solar

Instal·lació destacada
Panells solars a Sant Quirze
Panells solars a Sant Quirze Plaques solars a Sant Quirze Climatització a Sant Quirze

Aigua calenta solar + climatització per a escola pública amb fancoils hexagonales en Sant Quirze, Barcelona

Instal·lació de 20 col·lectors en escola pública per a l'aprofitament de ACS. L'aprofitament de l'energia solar tèrmica és especiamente indicada per a institucions col·lectives amb ús d'aigua calenta, tals com escoles, centres cívics, residències de la tercera edat, etc...

Els col·lectors s'han posat horitzontals aconseguint una millor integració arquitectònica, i amb una inclinació de 55º amb l'horitzontal per a tenir un major rendiment a l'hivern.

Es van instal·lar 4 aerotermos Wolf. Aquests silenciosos dispositius, que climatizan tant a l'hivern com a l'estiu, funcionen aspirant l'aire des de la part superior, que és més càlid, i expulsant-lo cap a la zona inferior del local, homogenizando la temperatura, pel que disminuïx el consum d'energia.

A causa del volum de consum, es van instal·lar dos acumuladores de 500 litres cadascun.

Idiomes
Segueix-nos