Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Instal·lació en sostre de nau industrial 35 Kw Villalmanzo (Burgos)

Instal·lació de plaques solars per a la venda a xarxa en la teulada d'una nau industrial.

Instal·lació de magatzem a Oliva (València)

Instalación de paneles fotovoltaicos en el tejado de un almacén en la localidad de Oliva.

Instal·lació en teulada industrial de 42 Kw a Santa Pola (Alacant)

Instal·lació composta per 240 modulos en una nau industrial en la població de Santa Pola.

Agència de l'Energia de Barcelona

L'Agència de l'Energia de Barcelona va encarregar a Soliclima uneixi petita instal·lació fotovoltaica per a la seva teulada

Fotovoltaica de venda a xarxa a Burgos

L'energia solar pot ser fotovoltaica o tèrmica

Fotovoltaica de venda a xarxa a Olvan

Els mòduls fotovoltaics són la part més visible d'una instal·lació fotovoltaica, però no són l'únic component.

Instal·lació fotovoltaica de venda a xarxa a Vic, Osona. 60 KW.

Instal·lació destacada
Energia solar a Barcelona
Energia solar a Barcelona Panels solars a Barcelona Moduls fotovoltaics a Barcelona Instal·ladors de energia solar a Barcelona Fotovoltaica a Barcelona

Agència de l'Energia de Barcelona

L'Agència de l'Energia de Barcelona va encarregar a Soliclima uneixi petita instal·lació fotovoltaica per a la seva teulada

De fet, estar en un entorn urbà no és cap problema per a beneficiar-se de l'energia solar fotovoltaica. Un bloc de pisos pot aprofitar un terrat per a realitzar una instal·lació i assegurar-se unes rendes per a l'edifici d urante els 25 anys de vida mitja que tenen els panells. L'energia solar pot dividir-se en tres tipus principalment.

L'energia solar tèrmica produïx calor, i pot utilitzar-se per a generar tant aigua calenta com per a generar calefacció; sol usar-se més en l'àmbit domèstic, però cada vegada més empreses s'interessen per aquest tipus d'energia per a estalviar costos de combustible en les seves empreses. Algunes les utilitzen per a les dutxes dels seus empleats, i altres empreses l'aprofiten per a processos industrials que requereixen grans quantitats d'aigua de no més de 50ªC. L'energia solar fotovoltaica genera electricitat.

El seu ús principal és la generació d'electricitat. Fins a fa no gaire aquest tipus de plantes s'instal·laven habitualment en el camp, però a causa de un canvi de legislació a partir d'aquest any entraran en auge les instal·lacions sobre teulades industrials, que comencen a rebre un major foment per part del govern espanyol. Finalment ens trobem amb l'energia solar termoeléctrica, que concentra els llamps de sol aconseguint altes temperatures i generant electricitat gràcies a que el vapor mou una turbina. Encara no és utilitzada però la hi augura un gran creixement en la Península Ibèrica.

Plaques, panells, col·lectors i mòduls. Els dos primers termes són sinònims, podent referir-se ambdós tant a plaques tèrmiques com fotovoltaiques; els col·lectors no obstant això són només tèrmics, i els mòduls són sempre fotovoltaics.

Idiomes
Segueix-nos