Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Instal·lació destacada
Plaques solars a Burgos
Plaques solars a Burgos Instal·ladors energia solar a Burgos Energia solar a Villalmanzo

Instal·lació en sostre de nau industrial 35 Kw Villalmanzo (Burgos)

Instal·lació de plaques solars per a la venda a xarxa en la teulada d'una nau industrial.

Panells fixos instal·lats en la coberta d'una nau industrial i orientats cap a la trajectòria solar. La instal·lació s'ha realitzat en l'any 2008 i abasta una extensió de 432 m2 amb 162 mòduls fotovoltaics alineats.

Existeixen diversos termes per a designar a les plaques solars, encara que existeixen diferències. Plaques i panells són sinònims, i poden aplicar-se tant per a les plaques tèrmiques -generen calor- com per a les fotovoltaiques -generen electricitat-. Els mòduls no obstant això són sempre fotovoltaics, i els col·lectors són sempre tèrmics.

Després estan els concentradores, encara que aquests ja no tenen forma de placa, sinó forma de parabòlica o semicilíndrica; els concentradores que produïxen tant electricitat com calor són una innovació recent i tot just s'usen encara en l'àmbit domèstic; els concentradores utilitzats en termoeléctrica s'apliquen ja en plantes de generació d'energia, encara que les esmentades plantes són encara escasses.

Idiomes
Segueix-nos