Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Instal·lació destacada
Energia solar a Oliva
Energia solar a Oliva Instal·ladors de energia solar a Oliva Horta solar en Oliva

Instal·lació de magatzem a Oliva (València)

Instalación de paneles fotovoltaicos en el tejado de un almacén en la localidad de Oliva.

S'han instal·lat un total de 420 mòduls fotovoltaics en una teulada en forma de V. S'han disposat les mesures de seguretat corresponents com es pot apreciar en les fotografias.

La instal·lació sobre coberta pot realitzar-se en principi sobre qualsevol teulada, però per a assegurar la productivitat de la instal·lació és necessari disposar d'una bona orientació. En aquest cas, l'orientació no era directa cap al sud -orientació que assegura el major rendiment de la instal·lació-, però es van poder col·locar les plaques de la millor manera possible per a assolir aquest mateix rendiment.

Els termes placa, panells, mòduls i col·lectors. Plaques i panells són sinònims, i poden aplicar-se tant a les plaques utilitzades en energia solar tèrmica com les fotovoltaiques. Els col·lectors no obstant això solament es refereixen als col·lectors tèrmics, quan vam parlar de mòduls només ens referim als fotovoltaics

Idiomes
Segueix-nos