Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica autónoma

Fotovoltaica autònoma a Bisbal del Empordà

Alguns dels components d'una instal·lació solar fotovoltaica

Sistema híbrid d'instal·lació fotovoltaica i eòlica Tarragona

Instal·lació fotovoltaica híbrida alimentada mitjançant energia solar i eòlica.

Il·luminació mitjançant fanals solars

Il·luminació per a l'aparcament d'un restaurant mitjançant fanals solars. En total, es van instal·lar 3 fanals solars, formades cadascuna per un panell fotovoltaic de 40 Wp, un regulador solar, una bombeta de baix consum de 15 W i una bateria 60 A.

Fotovoltaica aïllada per a habitatge Eivissa

Es tracta d'una instal·lació fotovoltaica autònoma per a un habitatge a Eivissa. La potència instal·lada és de 520 Wp para un consum mig de 2 kWh/dia.

Bombament solar a Olleria

Alguns agricultors es troben amb que no disposen d'electricitat en els llocs on tenen els seus cultius o les seves preses d'aigua per a reg, pel que necessiten d'un grup generador per a produir electricitat per al bombament, però hi ha altres opcions.

Solar fotovoltaica en habitatge aïllat de xarxa

En un habitatge d'ús continu sense connexió a xarxa elèctrica es van instal·lar 5 plaques fotovoltaiques de 160 Wp para la generació d'electricitat. La instal·lació també inclou un regulador solar, bateries estacionàries de 24 V per a acumular l'energia. La potència instal·lada és de 800 Wp para un consum mig de 3 kWh/dia.

Vivienda unifamiliar de uso continuo Mallorca

Instalación fotovoltaica autónoma para edificio unifamiliar de uso diario con 10 placas de 125 W, un regulador solar, 12 baterías de 2 V, un inversor de 2200 W y un grupo electrógeno de 8,6 kVA.. La potencia instalada es de 1,25 kWp para un consumo medio de 4,2 kWh/día.

Fotovoltaica autónoma para iluminación nocturna Elche

Instal·lació fotovoltaica autònoma amb 4 plaques solars de 125 Wp, regulador solar, 6 bateries estacionàries i inversor, destinada a l'enllumenat exterior a la nit.

Instal·lació destacada
Baterias a Tarragona
Baterias a Tarragona Instal·lació fotovoltaic a Tarragona Energia fotovoltaica i eòlica a Tarragona

Sistema híbrid d'instal·lació fotovoltaica i eòlica Tarragona

Instal·lació fotovoltaica híbrida alimentada mitjançant energia solar i eòlica.

Es combinen 6 plaques fotovoltaiques de 100 Wp amb un aerogenerador de 400 Wp. També s'inclouen un regulador solar, 12 bateries de 645 A i un generador de gasolina de 5000 W. La potència instal·lada és de 600 Wp fotovoltaics i 400 Wp eòlics per a un consum mig de 3 kWh/dia.

Detall del aerogenerador. És de grandària petita, amb la qual cosa entra en funcionament amb brises suaus.

En l'interior d'aquest armari de fusta es troben allotjats l'inversor i altres sistemes de control de la instal·lació.

En aquesta imatge es poden apreciar els elements allotjats en l'armari. Les bateries estacionàries, de major durada que les de bloc -les similars a les dels cotxes-, es troben també en l'interior d'un armari de fusta. Amb aquesta instal·lació s'alimenta televisió, nevera i petits electrodomèstics

Idiomes
Segueix-nos