Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica autónoma

Fotovoltaica autònoma a Bisbal del Empordà

Alguns dels components d'una instal·lació solar fotovoltaica

Sistema híbrid d'instal·lació fotovoltaica i eòlica Tarragona

Instal·lació fotovoltaica híbrida alimentada mitjançant energia solar i eòlica.

Il·luminació mitjançant fanals solars

Il·luminació per a l'aparcament d'un restaurant mitjançant fanals solars. En total, es van instal·lar 3 fanals solars, formades cadascuna per un panell fotovoltaic de 40 Wp, un regulador solar, una bombeta de baix consum de 15 W i una bateria 60 A.

Fotovoltaica aïllada per a habitatge Eivissa

Es tracta d'una instal·lació fotovoltaica autònoma per a un habitatge a Eivissa. La potència instal·lada és de 520 Wp para un consum mig de 2 kWh/dia.

Bombament solar a Olleria

Alguns agricultors es troben amb que no disposen d'electricitat en els llocs on tenen els seus cultius o les seves preses d'aigua per a reg, pel que necessiten d'un grup generador per a produir electricitat per al bombament, però hi ha altres opcions.

Solar fotovoltaica en habitatge aïllat de xarxa

En un habitatge d'ús continu sense connexió a xarxa elèctrica es van instal·lar 5 plaques fotovoltaiques de 160 Wp para la generació d'electricitat. La instal·lació també inclou un regulador solar, bateries estacionàries de 24 V per a acumular l'energia. La potència instal·lada és de 800 Wp para un consum mig de 3 kWh/dia.

Vivienda unifamiliar de uso continuo Mallorca

Instalación fotovoltaica autónoma para edificio unifamiliar de uso diario con 10 placas de 125 W, un regulador solar, 12 baterías de 2 V, un inversor de 2200 W y un grupo electrógeno de 8,6 kVA.. La potencia instalada es de 1,25 kWp para un consumo medio de 4,2 kWh/día.

Fotovoltaica autónoma para iluminación nocturna Elche

Instal·lació fotovoltaica autònoma amb 4 plaques solars de 125 Wp, regulador solar, 6 bateries estacionàries i inversor, destinada a l'enllumenat exterior a la nit.

Instal·lació destacada
Baterias a Mallorca
Baterias a Mallorca Panells solars a Mallorca Instal·ladors solars a Mallorca Plaques solars a Mallorca Energia solar a Mallorca

Vivienda unifamiliar de uso continuo Mallorca

Instalación fotovoltaica autónoma para edificio unifamiliar de uso diario con 10 placas de 125 W, un regulador solar, 12 baterías de 2 V, un inversor de 2200 W y un grupo electrógeno de 8,6 kVA.. La potencia instalada es de 1,25 kWp para un consumo medio de 4,2 kWh/día.

Para una instalación con esta demanda de consumo, se requiren 12 baterías estacionarias de 12 V, que almacenan la electricidad generada por las placas.

Vista de la fachada durante la instalación. Se realizó la instalación de las placas con orientación directa hacia el sur, para aumentar la efectividad de las mismas.

Vista posterior de los módulos fotovoltaicos.

Los módulos se montan sobre una estructura estable que asegura su integridad frente a los elementos metereológicos

Idiomes
Segueix-nos