Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica autónoma

Fotovoltaica autònoma a Bisbal del Empordà

Alguns dels components d'una instal·lació solar fotovoltaica

Sistema híbrid d'instal·lació fotovoltaica i eòlica Tarragona

Instal·lació fotovoltaica híbrida alimentada mitjançant energia solar i eòlica.

Il·luminació mitjançant fanals solars

Il·luminació per a l'aparcament d'un restaurant mitjançant fanals solars. En total, es van instal·lar 3 fanals solars, formades cadascuna per un panell fotovoltaic de 40 Wp, un regulador solar, una bombeta de baix consum de 15 W i una bateria 60 A.

Fotovoltaica aïllada per a habitatge Eivissa

Es tracta d'una instal·lació fotovoltaica autònoma per a un habitatge a Eivissa. La potència instal·lada és de 520 Wp para un consum mig de 2 kWh/dia.

Bombament solar a Olleria

Alguns agricultors es troben amb que no disposen d'electricitat en els llocs on tenen els seus cultius o les seves preses d'aigua per a reg, pel que necessiten d'un grup generador per a produir electricitat per al bombament, però hi ha altres opcions.

Solar fotovoltaica en habitatge aïllat de xarxa

En un habitatge d'ús continu sense connexió a xarxa elèctrica es van instal·lar 5 plaques fotovoltaiques de 160 Wp para la generació d'electricitat. La instal·lació també inclou un regulador solar, bateries estacionàries de 24 V per a acumular l'energia. La potència instal·lada és de 800 Wp para un consum mig de 3 kWh/dia.

Vivienda unifamiliar de uso continuo Mallorca

Instalación fotovoltaica autónoma para edificio unifamiliar de uso diario con 10 placas de 125 W, un regulador solar, 12 baterías de 2 V, un inversor de 2200 W y un grupo electrógeno de 8,6 kVA.. La potencia instalada es de 1,25 kWp para un consumo medio de 4,2 kWh/día.

Fotovoltaica autónoma para iluminación nocturna Elche

Instal·lació fotovoltaica autònoma amb 4 plaques solars de 125 Wp, regulador solar, 6 bateries estacionàries i inversor, destinada a l'enllumenat exterior a la nit.

Instal·lació destacada
Energia solar fotovoltaica a Elche
Energia solar fotovoltaica a Elche Instal·ladors de energia solar a Elche Plaques solars a Elche Panells solars a Elche Energia solar a Elche

Fotovoltaica autónoma para iluminación nocturna Elche

Instal·lació fotovoltaica autònoma amb 4 plaques solars de 125 Wp, regulador solar, 6 bateries estacionàries i inversor, destinada a l'enllumenat exterior a la nit.

Vista de l'estructura de carrils sobre els quals es posaran els mòduls fotovoltaics i altres elements. Sistema de passada de teula per a l'ancorat. A causa de la desafortunada orientació de la teulada, es modifica l'orientació de les plaques per a optimitzar la radiació solar rebuda. La potència instal·lada és de 500 Wp para un consum mig de 1100 Wh/dia. Regulador de bateria.

Idiomes
Segueix-nos