Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Instal·lació de 80 Kw a Palma de Gandia (Gandía)

Instal·lació de panells fotovoltaics en la teulada d'un rafal industrial.

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 80 KW Font de la Figuera (La Costera/Xàtiva)

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada sobre cobertes industrials a la Font de la Figuera (La Costera/Xàtiva).

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 5 KW Xest (València)

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada en la teulada plana d'un habitatge en el municipi de Xest (València).

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 5 KW (Lleida)

La superfície total de les 48 plaques monocristalinas de 120 Wp sumeixin 46.76 m2. El ondulador és un AC Atersa Taure PR 6000/8 amb 230 V. de tensió nominal i 5 KW de potència nominal.

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 10 KW Agramunt, Lleida

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada sobre dues terrasses d'un centre de rehabilitació i ortopedia en el municipi d'Agramunt , Lleida

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 15 KW Barrada (Xàtiva).

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada sobre la coberta d'una nau industrial en el municipi de Barrada (Xàtiva).

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 40 KW Benigànim (La Vall d\'Albaida)

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada sobre cobertes industrials a Benigànim (La Vall d\'Albaida).

Horta Solar a Gandía

Instal·lació d'horta solar en Gandía per etapes. Es pot apreciar l'evolució d'una instal·lació des del seu inici. S'ha d'aclimatar el terreny per a poder col·locar els mòduls segons els plànols de la instal·lació.

Instal·lació destacada
Panels solars a Xativa
Panels solars a Xativa Plaques solars a Xativa Energia solar a Xativa Energia solar fotovoltaica a Xativa

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 80 KW Font de la Figuera (La Costera/Xàtiva)

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada sobre cobertes industrials a la Font de la Figuera (La Costera/Xàtiva).

Es tracta d'una instal·lació de 500 mòduls Solarworld de 215 W. S'ha col·locat un inversor Solarmax 100 C . La potència bec és de 107.500 W i la producció anual aproximada de 169.215 kWh.

L'energia solar fotovoltaica serveix per a produir una electricitat que pot vendre's a la companyia elèctrica o per a autoconsumo, encara que aquests casos són excepcionals. Fins a fa no gaire, les instal·lacions es realitzaven majorment en l'entorn rural, encara que ara s'està fomentant més l'aprofitament de teulades, especialment de zones industrials. La venda d'aquesta electricitat rep unes cosines, és a dir la companyia et compra l'electricitat a un preu superior al que la ven, perquè aquest sobreprecio forma part de la política de foment de les renovables.

Altre tipus de renovables són:
- l'energia solar tèrmica: produïx calor per a l'aigua calenta i la calefacció i pot utilitzar-se tant en l'àmbit domèstic com en l'empresarial.
- la biomassa: fonamentalment calderes i estufes que utilitzen pellets. els pellets són unes petites cápsulitas formades d'un material premsat semblança al serrín, que ha estat fabricat a partir de deixalles forestals i de la indústria maderera.
- la geotermia: el subsòl té com característica que conserva la mateixa temperatura al llarg de tot l'any. D'aquesta forma, ens proporciona fred a l'estiu i calor a l'hivern, i aquesta energia pot aprofitar-se mitjançant una bomba geotérmica per a l'aigua calenta i la calefacció de la casa.
- l'energia eòlica: tots hem escoltat parlar d'Acciona i Iberdrola i els seus grans camps eòlics al mig món, però l'eòlica també pot aprofitar-se amb molins debaja potència en habitatges rurals on hi ha molt vent. També està subvencionada.

Idiomes
Segueix-nos