Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Horta Solar a Gandía

Instal·lació d'horta solar en Gandía per etapes. Es pot apreciar l'evolució d'una instal·lació des del seu inici. S'ha d'aclimatar el terreny per a poder col·locar els mòduls segons els plànols de la instal·lació.

Instal·lació destacada
Panels solars a Palma
Panels solars a Palma Energia solar fotovoltaica a Palma

Instal·lació de 80 Kw a Palma de Gandia (Gandía)

Instal·lació de panells fotovoltaics en la teulada d'un rafal industrial.

Mitjançant la instal·lació de 504 mòduls fotovoltaics en la teulada d'aquesta nau industrial es pot produir uns 135 Kw anuals. Existeixen dos tipus principals d'energia solar. L'energia solar tèrmica produïx una calor que pot aprofitar-se tant per a generar aigua calenta com per a generar calefacció; el seu ús més estès és el domèstic, però cada vegada és més freqüent que les empreses s'interessin per aquest tipus d'instal·lació, doncs pot aprofitar-se no sol per a les dutxes sinó també per a processos industrials. En concret, alguns dels nostres clients ens han sol·licitat aigua calenta per a processos de neteja en, per exemple, indústries cárnicas. Després tenim l'energia solar fotovoltaica.

Mitjançant aquesta energia solar es genera electricitat, una electricitat que o bé pot vendre's a la xarxa nacional, o bé pot destinar-se a autoconsumo, encara que això ocorre únicament quan l'habitatge o explotació agrària no té possibilitat de connectar-se a la xarxa elèctrica. També existeix la termoeléctrica, encara que fins a fa no gaire les centrals existents només eren experimentals. Tot just hi ha un grapat de centrals comercials en tot el món, encara que una d'elles està a Andalusia. Aquest tipus de solar aprofita la calor procedent de la radiació solar per a escalfar a altes temperatures un líquid que es converteix en vapor i mou una turbina que genera electricitat.

Idiomes
Segueix-nos