Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Fotovoltaica de venda a xarxa

Horta Solar a Gandía

Instal·lació d'horta solar en Gandía per etapes. Es pot apreciar l'evolució d'una instal·lació des del seu inici. S'ha d'aclimatar el terreny per a poder col·locar els mòduls segons els plànols de la instal·lació.

Instal·lació destacada
Plaques solars a Xeste
Plaques solars a Xeste Panels solars a Xeste Energia solar a Xeste Fotovoltaica a teulada plana

Solar fotovoltaica de venda a xarxa de 5 KW Xest (València)

Instal·lació solar fotovoltaica connectada a xarxa, situada en la teulada plana d'un habitatge en el municipi de Xest (València).

Es tracta d'una instal·lació de 5 KW de potència, composta per 30 plaques de 175 kWp. El conjunt de les plaques ocupen una superfície de 50 m2.

La instal·lació és capaç de subministrar electricitat a 1 família i evita l'emissió a l'atmosfera d'uns 850 quilos de CO2 anuals. Vista de l'inversor, altre dels elements essencials en una instal·lació fotovoltaica de connexió a xarxa. Plaques és el mateix que panells, o el mateix que mòduls, encara que els dos primers termes també s'utilitzen per a denominar els panells tèrmics, que tècnicament són molt diferents.

Idiomes
Segueix-nos