Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Climatització

Climatització mitjançant bomba de calor reversible+ aigua calenta mitjançant energia solar + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta mitjançant energia solar a Tarragona

Com funciona l'energia solar tèrmica ?

Climatització mitjançant bomba de calor + aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant a Garraf

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Climatització mitjançant bomba de calor + aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant + climatització piscina a Altafulla

Sobre la façana de l'edifici del fons es situan els col·lectors solars que alimenten l'aigua calenta sanitària i el sòl radiant. El sòl radiant s'ha completat amb un sistema de climatització mitjançant bomba de calor reversible.

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta solar en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Instal·lació destacada
Plaques solars al Vallés
Plaques solars al Vallés Panels solars al Vallés

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta solar en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Aquesta inclinació ve determinada segons la zona geogràfica en la qual es trobi. També ha de tenir-se en compte que els panells solars debén d'orientar-se en la mesura del possible al sud (en l'hemisferi Nord) o al nord (en l'hemisferi Sud) per a tractar de rebre l'energia solar de la forma més directa possible i així obtenir un major rendiment.

Existeixen dos tipus principals d'energia solar. La tèrmica, que produïx una calor que pot aprofitar-se en qualsevol habitatge per a l'aigua calenta o per a la calefacció, i la fotovoltaica, que produïx electricitat i normalment només s'utilitza en plantes solars especialitzades en la producció d'energia o en habitatges i explotacions rurals allunyades de la xarxa elèctrica.

Els noms dels panells de vegades induïxen a error. Panells o plaques solars poden ser tant fotovoltaics com tèrmics; un mòdul és sempre, no obstant això, fotovoltaic, i si parlem d'un col·lector, ens vam referir sempre a una placa solar tèrmica.

Telèfons:
Idiomes
Segueix-nos