Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Climatització

Climatització mitjançant bomba de calor reversible+ aigua calenta mitjançant energia solar + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta mitjançant energia solar a Tarragona

Com funciona l'energia solar tèrmica ?

Climatització mitjançant bomba de calor + aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant a Garraf

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Climatització mitjançant bomba de calor + aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant + climatització piscina a Altafulla

Sobre la façana de l'edifici del fons es situan els col·lectors solars que alimenten l'aigua calenta sanitària i el sòl radiant. El sòl radiant s'ha completat amb un sistema de climatització mitjançant bomba de calor reversible.

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta solar en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Instal·lació destacada
Climatització a Rubí
Climatització a Rubí Plaques solars a Rubí Aigua calenta solar a Rubí

Climatització mitjançant bomba de calor reversible+ aigua calenta mitjançant energia solar + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Com la instalción d'una placa convencional no seria efectiva, s'ha optat per instal·lar una placa amb tubs de buit, capaç d'arribar a temperatures superiors als 100ºC . La sala de màquines contava amb la seva corresponent acumulador i equip hidràulic. Per a la climatització al llarg de tot l'any es va instal·lar una bomba de calor reversible, és a dir, generadora tant de calor com de fred.

Les bombes de calor són un aparell altament eficient que no resulten molt conegudes per part del públic en general. Consisteixen en un aparell que abserve calor o fred de l'entorn, aprofitant-lo al nostre favor. Un aire condicionat per exemple es basa en la bomba de calor, però és un sistema que només produïx refrigeració. Instal·lant una bomba de calor reversible i un poc més potent podem generar també calefacció i aigua calenta d'una forma molt més eficient que a través de les calderes convencionals.

Idiomes
Segueix-nos