Instalaciones

Instal·lacions

En Soliclima tenim una àmplia experiència en el desenvolupament, instal·lació i manteniment de projectes basats en les energies renovables i l'eficiència energètica.

Perquè puguis conèixer millor els nostres productes i serveis, et convidem a consultar algunes de les instal·lacions que hem realitzat.

Instal·lacions Climatització

Climatització mitjançant bomba de calor reversible+ aigua calenta mitjançant energia solar + sòl radiant a Rubí

En aquesta instal·lació disposàvem del desavantatge de de l'orientació de la teulada (aquest-oest), on era desaconsellable la utilització de plaques convencionals.

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta mitjançant energia solar a Tarragona

Com funciona l'energia solar tèrmica ?

Climatització mitjançant bomba de calor + aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant a Garraf

L'energia solar pot ser aprofitada no només per a generar aigua calenta, sinó també per a donar suport el sistema de calefacció a l'hivern, la qual cosa repercuteix en un important estalvi de combustible fòssil.

Climatització mitjançant bomba de calor + aigua calenta + calefacció solar + sòl radiant + climatització piscina a Altafulla

Sobre la façana de l'edifici del fons es situan els col·lectors solars que alimenten l'aigua calenta sanitària i el sòl radiant. El sòl radiant s'ha completat amb un sistema de climatització mitjançant bomba de calor reversible.

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta solar en el Vallés

Els panells o col·lectors solars han de tenir una determinada inclinació per a absorver la major radiació possible del sol per a transformar-la en aigua calenta.

Instal·lació destacada
Bomba de calor a Tarragona
Bomba de calor a Tarragona Acumulador solar a Tarragona Bomba hidràulica a Tarragona

Climatització mitjançant bomba de calor i aigua calenta mitjançant energia solar a Tarragona

Com funciona l'energia solar tèrmica ?

Una instal·lació d'energia solar no consta únicament dels panells solars. És molt més complexa, tret que es tracti d'un sistema termosifónico, en el qual tot funciona de forma mecànica.

Els panells són travessats per una sèrie de canonades, denominat circuit primari. Aquest circuit accedeix a l'interior del dipòsit d'aigua denominat acumulador. Es diu així perquè acumula la calor produïda per l'energia solar actuant com un termo. La canonada del circuit primari cedeix la calor que ha absorbit dintre dels panells en l'interior del acumulador, escalfant així l'aigua de la xarxa potable que anem a consumir posteriorment. Tot el procés està controlat a través d'un control centralitzat; aquests sistemes poden arribar a ser molt complexos, enviant fins i tot mails quan detecten una avaria.

Idiomes
Segueix-nos